Σήμερα είναι: Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
ZUKERO SOHO DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής κοσμημάτων Απόστολος Κλειτσιώτης εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη!

Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής κοσμημάτων Απόστολος Κλειτσιώτης εγκαινιάζει νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη!

05-12-2018

Στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης βρίσκουν πλέον μόνιμη στέγη τα υψηλής αισθητικής και ποιότητας κοσμήματα «Apostolos Jewellery» του διεθνώς καταξιωμένου δημιουργού στην τέχνη του κοσμήματος, Απόστολου Κλειτσιώτη.

Το κατάστημα εγκαινιάζεται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 19:30, Δικαστηρίων 23 και Μπουμπουλίνας, σε έναν σύγχρονο και πολυτελή χώρο όπου κυριαρχεί το φως και οι λιτές γραμμές. Θα φιλοξενεί τις δημιουργίες του καλλιτέχνη που εδώ και 21 χρόνια ταξιδεύουν σε μητροπολιτικές πρωτεύουσες του κόσμου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα περίτεχνα κοσμήματα του Απόστολου Κλειτσιώτη σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο. Η επιλογή των υλικών και των μορφών εναρμονίζεται με τις δημιουργίες του σχεδιαστή και αποτελούν τον καμβά που αναδεικνύει την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας. Το αποτέλεσμα είναι ένα φιλόξενο περιβάλλον για όποιον θέλει να μυηθεί στον μαγικό κόσμο του κοσμήματος.

Το νεοσύστατο κατάστημα «Apostolos Jewellery» φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην πόλη. Εκεί θα ανακαλύψετε την πλήρη συλλογή του καλλιτέχνη που περιλαμβάνει βραχιόλια, περιδέραια, δαχτυλίδια, σταυρούς, σκουλαρίκια, αλυσίδες κ.ο.κ. Θα μπορέσετε να αναζητήσετε κάθε είδους κόσμημα, είτε σε χρυσό είτε σε ασήμι για άνδρες, γυναίκες, παιδιά ακόμα και μωρά! Το έναυσμα για την περιήγηση στο «Apostolos Jewellery» δίνουν τόσο οι μικρές και αληθινές καθημερινές στιγμές όσο και σημαντικά γεγονότα όπως γάμος, βάπτιση, επέτειος, γενέθλια.

Ξεχωριστά brands της εγχώριας και διεθνούς αγοράς συμπληρώνουν το παζλ της γκάμας σε ότι αφορά το κόσμημα, προκαλώντας και προσκαλώντας τον επισκέπτη να απολαύσει το ταξίδι της ανακάλυψης.

Το δημιουργικό ταξίδι των κοσμημάτων «Apostolos Jewellery» στον κόσμο του πολύτιμου κοσμήματος ξεκίνησε πριν από 21 χρόνια. Στη πορεία απέκτησαν φίλους και φανατικούς θαυμαστές.

Απλώθηκαν απ' άκρη σ' άκρη στον πλανήτη, βρίσκοντας φιλόξενη στέγη σε πόλεις όπως η Αθήνα, η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Βερολίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, η Βαρκελώνη. Η αλυσίδα είναι μακριά και κάθε μέρα που περνά προστίθενται νέοι κρίκοι. Σε αυτή την διαδρομή υπήρξαν και σημαντικές διακρίσεις όπως συνέβη στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2016 στη διεθνή έκθεση "Bijorhca Paris", όπου ο δημιουργός των κοσμημάτων «Apostolos Jewellery»,

Απόστολος Κλειτσιώτης αναδείχθηκε ως το Πολύτιμο Ταλέντο της χρονιάς "Talent Precieux de la saison".

«Apostolos Jewellery», Δικαστηρίων 23 και Μπουμπουλίνας 3, Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942476435, 2551 020925

www.apostolosjewel.gr
info@apostolosjewel.gr

Who is Who


Who is Κατερίνα;

Who is Κατερίνα;

Ελάτε να γνωρίσουμε την Κατερίνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Διατηρεί κατάστημα και εργαστήριο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με τις
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων