Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΚΟΥΛΟΥΡΑΔΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - theater

Ο Στέλιος Μάινας μίλησε στην κάμερα του e-evros.gr μαζί με τη Φένια Δούκογλου.
Ο Στέλιος Μάινας μίλησε στην κάμερα του e-evros.gr μαζί με τη Φένια Δούκογλου.

Ο Στέλιος Μάινας ήρθε στην Αλεξανδρούπολη και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο e-evros.gr (video)

14-07-2021

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε εχτές, ημέρα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, ο γνωστός ηθοποιός κ. Στέλιος Μάινας για να παρουσιάσει την θεατρική παράσταση "Ο Κήπος" μαζί με τη γυναίκα και συνεργάτιδά του κ. Κάτια Σπερελάκη!

Μας έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο ξενοδοχείο Sali στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, μιλήσαμε για την διαφορετική παράσταση "Ο κήπος" η οποία θυμίζει στους θεατές με τον πιο συγκινητικό τρόπο τη δύναμη της αγάπης.

Σύμφωνα με τον ίδιο προτιμά περισσότερο το δράμα διότι αυτό αγαπάει και περισσότερο το κοινό, το δράμα τόνισε πως υπάρχει ακόμη και μέσα στη κωμωδία άσχετα που δεν το αντιλαμβανόμαστε. Ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν προτιμά τους σκοτεινούς ή φωτεινούς ρόλους είπε πως "μου αρέσουν οι σκοτεινοί ρόλοι διότι έχουν κάτι το μυστήριο". 

Στην συνέχεια της συνένετευξης του ζητήσαμε να μας μας πει μια συμβουλή για τους νέους ηθοποιός και αυτό που επεσήμανε είναι πως η υποκριτική χρειάζεται υπομονή και επιμονή και κυρίως αυτογνωσία.

Μεταξύ των άλλων ερωτήθηκε ο κ. Μάινας για το αν προτιμά το θέατρο ή την τηλεόραση και απάντησε πως "σίγουρα το θέατρο διότι το κοινό εκεί είναι πραγματικό και ο άλλος παίχτης είναι το κοινό, μπορεί να μην απευθυνόμαστε άμεσα αλλά είναι σαν να μιλάμε με το κοινό".

"Ένας ηθοποιός πρώτα γίνεται γνωστός με το όνομα του ρόλου του και μετά με το επώνυμο του το πραγματικό".

 

Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη μέσα από την κάμερα του e-evros.gr:

 

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων