Σήμερα είναι: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

mamakouzina.tv


mamakouzina.tv

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION SOHO ΧΥΜΕΙΟ

Ό,τι "παίζει"!

Οι αναμνήσεις μας από τη Σαμοθράκη ανεβαίνουν στο... θεατρικό σανίδι!

Οι αναμνήσεις μας από τη Σαμοθράκη ανεβαίνουν στο... θεατρικό σανίδι!

12-10-2017

Τον Άκη Φιλιό τον γνωρίσαμε πριν 5 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2012, λόγω της αγάπης του για τη Σαμοθράκη η οποία αγάπη τον οδήγησε στη δημιουργία ενός τραγουδιού με εικόνες από το "μαγικό" νησί!

Το τραγούδι «Γριά Βάθρα» είχε γίνει viral και αγαπήθηκε από τον κόσμο ενώ ο δημιουργός του έγινε ο πιο γνωστός «φαν» του νησιού.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, μια άλλη πρωτότυπη ιδέα έρχεται από τον Άκη Φιλιό, η δημιουργία ενός θεατρικού έργου φτιαγμένο από τις δικές σας ιστορίες – εμπειρίες που ζήσατε στο νησί των Καβείρων.

Για την δημιουργία λοιπόν του θεατρικού έργου, το οποίο θα παιχτεί το καλοκαίρι του 2018 σε διάφορα μέρη του νησιού, απευθύνουν κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις ιστορίες τους με κέντρο αναφοράς φυσικά τη Σαμοθράκη.

Το ανοιχτό κάλεσμα για την συλλογή ιστοριών με κέντρο αναφοράς τη ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ αναφέρει:
Το Θέατρο ΑΛΦΑ ΙΔΕΑ και η νεοσύστατη θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του φετινού σεμιναρίου Documentary Theater: "Νήσος Σαμοθράκη – Μια θεατρική καταγραφή" με καθηγητές τους Κώστα Γάκη και Άκη Φιλιό, καλούν ανοιχτά όσους ενδιαφέρονται να μοιραστούν μαζί τους ιστορίες δικές τους ή και τρίτων με κέντρο αναφοράς το μαγικό νησί.

Ο στόχος του θιάσου είναι η συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων ιστοριών έτσι ώστε να δραματοποιηθούν και να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της θεατρικής παράστασης που πρόκειται να δημιουργηθεί και να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2018 σε διάφορα μέρη του νησιού.
Οι ιστορίες αυτές μπορούν να έχουν οποιοδήποτε περιεχόμενο (π.χ. αυτοβιογραφικό, βιογραφικό, ιστορικό, φιλοσοφικό, κοινωνικό, πολιτικό κ.ά.) και οποιοδήποτε ύφος (π.χ. κωμικό, δραματικό, σατιρικό, ειρωνικό, ρομαντικό κ.ά.) αρκεί να είναι αληθινές και να διαδραματίζονται στη Σαμοθράκη ή οπουδήποτε αλλού με σαφή όμως αναφορά στο νησί.

Οι συμμετέχοντες - ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και εθνικότητας - μπορούν να στέλνουν από σήμερα τις ιστορίες τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε γραμμένες σε αρχεία κειμένου (doc, docx, pdf, txt, κ.ά.) είτε ηχογραφημένες σε αρχεία ήχου (mp3, wav, wma, vox, wax κ.ά.) στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση με την ένδειξη "Ιστορίες από τη Σαμοθράκη".

Ως τελική ημερομηνία υποβολής των ιστοριών ορίζεται η 31η Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα αποκλείονται οι εκπρόθεσμες ιστορίες.

Τέλος, οι συγγραφείς των ιστοριών που θα επιλεχθούν προς δραματοποίηση και θα ενταχθούν στην παράσταση, θα είναι επίτιμοι καλεσμένοι σε όλες τις παραστάσεις που θα πραγματοποιήσει ο θίασος.

Email αποστολής ιστοριών και επικοινωνίας:
onirovatis@gmail.com

 

Run Greece

Who is Who


Who is Στέφη;

Who is Στέφη;

  Ελάτε να γνωρίσουμε την Στέφη! Μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύπλευρη προσωπικότητα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι νέα μανούλα, με
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων