Σήμερα είναι: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

mamakouzina.tv


mamakouzina.tv

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
ΧΥΜΕΙΟ DANSE PASSION SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Οι "The Speakeasies Swing Band" έρχονται για ένα swing ντελίριο στο SoΗo Absolutely Fabulous

Οι "The Speakeasies Swing Band" έρχονται για ένα swing ντελίριο στο SoΗo Absolutely Fabulous

07-12-2018

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης εμφάνισής τους, οι "The Speakeasies Swing Band". επιστρέφουν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, σε έναν από τους πιο όμορφους βραδινούς προορισμούς της Αλεξανδρούπολης, το SoΗo Absolutely Fabulous!

Mία από τις καλύτερες swing μπάντες της ελληνικής σκηνής έρχεται για τρίτη φορά, στο αγαπημένο μας SoΗo για να ξαναζήσουμε μια βραδιά άκρως ξεσηκωτική!

Για όσους δεν τους γνωρίζετε λίγα λόγια για τους "The Speakeasies Swing Band":

Από το 2010 οι The Speakeasies Swing Band, έχουν παίξει σε μεγάλες συναυλίες και φεστιβάλ ανά την υφήλιο.

Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Swingalonica τον Μάιο του 2010 στη Θεσσαλονίκη και έκτοτε έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταιλάνδης, στο Royal Jazz Fest του Μπαχρέιν, στο Hep Cat’s Holiday στη Μ. Βρετανία, στο Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία και στο Summer Jamboree στην Ιταλία, φεστιβάλ στα οποία μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, κ,ά.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο 'Bathtub Gin' που πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των 'Bright Lights Late Nights' και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), 'Black Swamp Village'. Το 2015 επανέρχονται με το 'Land of Plenty', έναν δίσκο αποτελούμενο απο 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Το 2017 συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση “Homesickness Blues’’ σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6941628826 & 6936764717

Λίγο μετά τις 22:30 το Soho, παίρνει φωτιά...

>> Ό,τι γίνεται ή έγινε στο Soho Absolutely Fabulous με ένα κλικ εδώ

Who is Who


Who is Νικόλ;

Who is Νικόλ;

Τι κοινό έχουν η Αθήνα με την Άνθεια Αλεξανδρούπολης και το μόντελινγκ με το τατουάζ; Τη Νικολέτα Παναγιωτίδου! Η Νικολέτα
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων