Σήμερα είναι: Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

mamakouzina.tv


mamakouzina.tv

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO Yasu ΧΥΜΕΙΟ

Ό,τι "παίζει"!

Πήγαμε στα εγκαίνια του πολυιατρείου "Sappemedical" στις Σάππες (video)

Πήγαμε στα εγκαίνια του πολυιατρείου "Sappemedical" στις Σάππες (video)

04-07-2017

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή τα εγκαίνια του Sappemedical, του νέου πολυιατρείου στις Σάππες του νομού Ροδόπης.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς ο οποίος συνεχάρει τους ιδιοκτήτες για την ιδιωτική αυτή πρωτοβουλία που παρά την κρίση και την οικονομική αστάθεια, προχώρησαν σε μια μεγάλη επένδυση στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Στόχος της διοίκησης είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στο πλέον προσιτό κόστος αλλά και η λειτουργεία συγχρόνως πολλών Ιατρείων όπως ορθοπεδικό-παθολογικό-καρδιολογικό-χειρουργικό-μαιευτικό-νευρολογικό-παιδιατρικό-ουρολογικό και συντοχρόνος η δημιουργία άλλων όπως πνευμονιολογικό-δερματολογικό κ.λ.π

Το πολυιατρείο θα παρεχει Υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών, επισκέψεις Ιατρού κατ' οίκον και νοσηλευτική φροντίδα κατ' οίκον.

Με ευαισθησία απέναντι στα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ο μέσος πολίτης, με σεβασμό στην οικονομική του κατάσταση και με απόλυτο αίσθημα ιατρικής ευθύνης οι δημιουργοί του Sappemedical επιδιώκουν να κάνουν πράξη τη φιλοσοφία τους ότι «Η Υγεία δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά δικαίωμα ΟΛΩΝ».

Το πολυιατρείο θα παρεχει Υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών, επισκέψεις Ιατρού κατ' οίκον και νοσηλευτική φροντίδα κατ' οίκον.

>>Δείτε εδώ φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια.

Απολαύστε το video με στιγμιότυπα από την εκδήλωση των εγκαινίων:

Who is Who


Who is Στέφη;

Who is Στέφη;

  Ελάτε να γνωρίσουμε την Στέφη! Μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύπλευρη προσωπικότητα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι νέα μανούλα, με
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων