Σήμερα είναι: Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

mamakouzina.tv


mamakouzina.tv

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO Yasu ΧΥΜΕΙΟ

Ό,τι "παίζει"!

 "Το μονοπάτι της εμψύχωσης: ο λόγος ως γέφυρα": Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια εμψύχωσης

"Το μονοπάτι της εμψύχωσης: ο λόγος ως γέφυρα": Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια εμψύχωσης

17-05-2017

Ο Γ' Σεμιναριακός κύκλος των σεμιναρίων εμψύχωσης με τίτλο "Το μονοπάτι της εμψύχωσης: ο λόγος ως γέφυρα" έκλεισε με επιτυχία.

Τα αποτελέσματα και της φετινής αξιολόγησης των συμμετεχόντων τιμά ιδιαίτερα τους επιστημονικούς συνεργάτες του e-evros.gr κα. Ανδριάνα Δελέγκου και Τσιακπίνη Λαμπριάνα. Στη φετινή ομάδα εμψύχωσης συμμετείχαν ειδικοί παιδαγωγοί, νηπιαγωγός, ψυχοπαιδαγωγός και βρεφονηπιοκόμος.

Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες αξιολόγησαν τους στόχους του σεμιναρίου ως ξεκάθαρους και σαφείς. Το σύνολο των βιωματικών ασκήσεων ανταποκρίθηκε στους στόχους, ενώ τα προσδοκώμενα αποτελέσματα σε διαφορετικά επίπεδα (γνωστικό, ανάπτυξη δεξιοτήτων και οργάνωσης) ικανοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Επιπλέον, οι ενότητες ήταν προσανατολισμένες στις απαιτήσεις τους.

Αναφορικά με τα οφέλη που αποκόμισαν από τα εποπτικά σεμινάρια, αναφέρουν γνώσεις που θα αξιοποιήσουν επαγγελματικά και προσωπικά, ενώ μέσα από τις βιωματικές ασκήσεις γνώρισαν καλύτερα τον εαυτό τους και κατάφεραν να ερμηνεύσουν καλύτερα τις αντιδράσεις τους στην επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Παράλληλα εμπλούτισαν τις γνώσεις τους γύρω από διάφορα ζητήματα αυτογνωσίας, συγκρούσεων, φοβίων, επικοινωνίας και απέκτησαν κίνητρο για πολύπλευρη εξέλιξη. Το μέγεθος της ομάδας θεωρήθηκε καλό διότι υπήρχε χρόνος για συζήτηση, αλληλεπίδραση, και ανταλλαγή εμπειριών.

Ωστόσο, η σύνθεση των μελών χαρακτηρίστηκε καλή εάν και θα έβρισκαν ενδιαφέρουσα την ύπαρξη και άλλων ειδικοτήτων, από άλλα επιστημονικά πεδία (π.χ. ψυχολόγοι). Η συνεργασία ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, ενδιαφερόντων και επαγγελμάτων βοήθησε στην καλύτερη επαφή μεταξύ τους, στην επικοινωνία και στο δέσιμο της ομάδας με τους συντονιστές. Όσον αφορά στη στάση και στη συμβολή των συντονιστών, αυτή συνέβαλε από την αρχή στο "άνοιγμα" και το μοίρασμα, ήταν στοχευμένη και συνέβαλε στο να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι θα σύστηναν ανεπιφύλαχτα σε κάποιον συνάδελφο να λάβει μέρος στον επόμενο σεμιναριακό κύκλο, αλλά και οι ίδιοι θα μετείχαν ξανά σε ένα σεμινάριο ανάλογο με αυτό.

Ραντεβού τον Οκτώβριο με τον Δ΄ σεμιναριακό κύκλο για γονείς, παιδαγωγούς και ειδικούς.

Who is Who


Who is Στέφη;

Who is Στέφη;

  Ελάτε να γνωρίσουμε την Στέφη! Μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύπλευρη προσωπικότητα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι νέα μανούλα, με
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων