Σήμερα είναι: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO ZUKERO ΧΥΜΕΙΟ

Ό,τι "παίζει"!

Στην Θράκη τα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανουσάκη για τη γενοκτονία των Ποντίων!

Στην Θράκη τα γυρίσματα της νέας σειράς του Μανουσάκη για τη γενοκτονία των Ποντίων!

11-01-2019

Από την συχνότητα του Open θα προβληθεί το νέο σίριαλ του Μανούσου Μανουσάκη, ένα σίριαλ βασισμένο στα γεγονότα που άφησαν πίσω τους 380.000 νεκρούς και περίπου 1.250.000 πρόσφυγες!

Ο σκηνοθέτης μίλησε για το «Κόκκινο ποτάμι»: «Τη συγκεκριμένη σειρά την πρότεινα στο κανάλι και αμέσως την αγκάλιασε. Ο κύριος Σαββίδης, ο οποίος κατάγεται και ο ίδιος από τον Πόντο, είναι ένας ευγενής, έξυπνος, μορφωμένος άνθρωπος, με τεράστια αγάπη για τις ρίζες του και την Ορθοδοξία. Θα τολμήσω να πω ότι είναι ερωτευμένος με την πατρίδα του! Θέλουμε τόσο εγώ όσο και το κανάλι να μπει αυτό το διεθνές ιστορικό θέμα σε πολλά ελληνικά σπίτια και να ταξιδέψει και σε άλλες χώρες».

Αυτό που αποτελεί όμως σημαντική είδηση για την περιοχή είναι πως τα γυρίσματα της εν λόγω σειράς θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2019 και κάποια από αυτά θα πραγματοποιηθούν στην Θράκη και συγκεκριμένα στη Ξάνθη!

Όσον αφορά το γυρίσματα του σίριαλ ο Μανούσος Μανουσάκης είπε: «Όπως καταλαβαίνεται στην Τουρκία δεν μπορούμε να γυρίσουμε ούτε μια φωτογραφία με αυτό το θέμα, για αυτό τον σκοπό είμαστε σε αναζήτηση χωριών και τοπίων στην Ελλάδα που προσομοιάζουν τον Πόντο τόσο γεωφυσικά όσο και αστικό περιβάλλον. Στην Αθήνα θα γίνουν επίσης κάποια γυρίσματα σχετικά με πορείες θανάτου, τάγματα εργασίας. Τέλος θα γίνουν κάποια γυρίσματα σε εγκαταλειμμένα στρατόπεδα» «Στη σειρά θα χρησιμοποιηθεί και η ποντιακή διάλεκτος και κυρίως ο ποντιακός ήχος», συμπλήρωσε ο κ. Μανουσάκης.

Σχετικά με την ημερομηνία της πρώτης προβολής της σειράς στην τηλεόραση είπε ότι «σύμφωνα με το προγραμματισμό θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά τον Οκτώβριο του 2019 και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Μαΐου 2020.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο σίριαλ μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail στο tokokkinopotami@telekinisi.gr.

Who is Who


Who is Κατερίνα;

Who is Κατερίνα;

Ελάτε να γνωρίσουμε την Κατερίνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Διατηρεί κατάστημα και εργαστήριο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με τις
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων