Σήμερα είναι: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
ZUKERO ΧΥΜΕΙΟ SOHO

Ό,τι "παίζει"!

To 1o bazaar βιβλίων στην δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

To 1o bazaar βιβλίων στην δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

12-06-2018

Η δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης από την Δευτέρα 18 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, πραγματοποιεί το πρώτο bazaar(παζάρι) βιβλίων. Πάνω από 5000 τεκμήρια της βιβλιοθήκης, όπως περιοδικά, εγκυκλοπαίδειες, βιβλία, θα διατεθούν προς πώληση με το συμβολικό πόσο του 1€ ή των 3€ (ανάλογα με το τεκμήριο). Τα τεκμήρια που θα διατεθούν προς πώληση θα καλύπτουν θεματολογία σχεδόν όλων των κατηγοριών για ενήλικες αλλά και παιδιά.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ΔΒΑ) το παζάρι θα βοηθήσει στην άμεση επαφή και γνωριμία των πολιτών με την βιβλιοθήκη. Επιπλέον θα συντελέσει στην δημιουργία κενού χώρου στα ράφια της βιβλιοθήκης ώστε να τοποθετηθούν νέα βιβλία που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στην λίστα καταχωρήσεων που κατέχει η βιβλιοθήκη.

Η διοίκηση της δημοτικής βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης, προσκαλείόλους να συμμετάσχουν ενεργά στην υλοποίηση του παζαριού προσφέροντας τη βοήθειά τους εθελοντικά στο στήσιμο των βιβλίων αλλά και στην πώληση τους, έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της βιβλιοθήκης κατά τις ημέρες πραγματοποίησης του παζαριού.

Το ωράριο λειτουργίας του παζαριού θα είναι 10:00 – 13:00 και 18:00-20:00 απο Δευτέρα εως και την  Παρασκευή. Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ξενόγλωσσου τμήματος στο ημι-ισόγειο του κτιρίου.

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιουνίου, η βιβλιοθήκη ανοίγει τις πόρτες της αποκλειστικά στους φορείς και τα ιδρύματα της περιοχής ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να ενημερώσουν τον κατάλογο των βιβλιοθηκών τους, πριν ξεκινήσει η ελεύθερη πώληση των τεκμηρίων προς τους πολίτες.

Το ωράριο για τις δύο αυτές μέρες είναι: Παρασκευή 10:00 – 13:00 και 18:00-20:00Σάββατο 11:00-13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της βιβλιοθήκης ή στο τηλέφωνο 2551089690.

Who is Who


Who is Κατερίνα;

Who is Κατερίνα;

Ελάτε να γνωρίσουμε την Κατερίνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Διατηρεί κατάστημα και εργαστήριο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με τις
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων