Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Το ΚΕ.ΔΗ.ΦΩΤ. συμμετέχει στο 13ο φεστιβάλ Photometria στα Γιάννενα με φωτογραφίες από την Αλεξανδρούπολη!

Το ΚΕ.ΔΗ.ΦΩΤ. συμμετέχει στο 13ο φεστιβάλ Photometria στα Γιάννενα με φωτογραφίες από την Αλεξανδρούπολη!

23-09-2021

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης, συμμετέχει στο διεθνές φωτογραφικό φεστιβάλ Photometria, παρουσιάζοντας την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ".

Στιγμές από την καθημερινότητα, άνθρωποι, πρόσωπα, αστικό τοπίο, τοπόσημα και γωνίες της πόλης παρουσιάζονται στην έκθεση φωτογραφίας που θα γίνει στα Γιάννενα!

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Δημοσθένης Καραγεωργίου, Μιχάλης Μπολιάκης, Νίκος Ανδρεαδάκης, Ανέζα Σπανοπούλου, Χρήστος Μαλτέζος, Στράτος Βλασακίδης, Άννα Παρασκευίδου, Γεωργία Δημητρίου, Νίκος Λάμπογλου και Γιάννης Μπουλταδάκης.

Η έκθεση φωτογραφίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ", παρουσιάζεται στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας 20 φωτογραφικών ομάδων από όλη την Ελλάδα, του δικτύου "ΕΝΤΕΥΞΙΣ".

Το Photometria International Photography Festival, διοργανώνεται για 13η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

Το Photometria International Photography Festival να είναι ένας τόπος δια-πολιτιστικής συνάντησης, μεταφέροντας αντιλήψεις, παραδόσεις, κοσμοθεωρίες, και εκφραστικά μέσα από όλα τα σημεία του πλανήτη.

Τοποθεσία έκθεσης: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών (Αγιάς Μαρίνας 55, Ιωάννινα)
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα. – Κυριακή.: 17:00 – 22:00
Διάρκεια: Από 25 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 3 Οκτωβρίου 2021

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων