Κάτι τρέχει στον Έβρο

Αλεξανδρούπολη: Άγνωστοι έριξαν κόκκινη μπογιά στο σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (φωτο)
Κόκκινη μπογιά έριξαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες στην πρόσοψη του σπιτιού του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο Σταύρου Κελέτση με την αστυνομία να έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε προηγηθεί παρόμοιο περιστατικό όπου άγνωστοι έριξαν τρικάκια στην είσοδο της οικοδομής, όπου στεγάζεται το γραφείο του Βουλευτή.
Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συχνή αυτού του είδους οι επιθέσεις σε αρκετά πολιτικά γραφεία βουλευτών της Κυβερνήσης ανά την Ελλάδα.
Πιθανότατα οι επιθέσεις συνδέονται με την υπόθεση Κουφοντίνα και για τον λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία είχε σχολιάσει: «Οι υποστηρικτές τού κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα συνεχίζουν να προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη με τις τραμπούκικες ενέργειές τους».
«Οι διαρκείς επιθέσεις τους διεκδικώντας προνομιακή μεταχείριση για τον καταδικασμένο για 11 δολοφονίες, δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται».
Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο εβδομάδες άγνωστοι είχαν ρίξει κόκκινη μπογιά και τρικάκια στο Ειρηνοδικείο της Αλεξανδρούπολης, με τα τρικάκια να φέρουν συνθήματα υπεράσπισης του πάλαι ποτέ αρχηγού της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.
Ο Βουλευτής Σταύρος Κελέτσης δήλωσε σχετικά: «Καταδικάζω την άνανδρη επίθεση που έγινε σήμερα το πρωί στο σπίτι μου. Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν μας τρομοκρατούν. Η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε απειλείται».
Να σημειωθεί πως στη σημερινή επίθεση δεν εντοπίστηκαν τρικάκια ενώ το εικονιζόμενο είναι αυτό που βρέθηκε στο ίδιο σημείο προ δύο εβδομάδων.
Η "Κατάληψη Παλιού Νεκροτομείου" σε ανακοίνωσή της, αρνείται τη συμμετοχή της στη σημερινή επίθεση, και αφού μας κατονομάζει ως "φασιστο - site", αναφέρει: "Εμείς απαντάμε στην στοχοποίηση μας για αυτήν την παρέμβαση ότι οι δράσεις της κατάληψης είναι πάντα υπογεγραμμένες και δημοσιευμένες στο blog και τη σελίδα μας και για αυτές αναλαμβάνουμε την ευθύνη". Η σημερινή επίθεση δεν ήταν μία από αυτές.
Σ.Κ
- Κομοτηνή: Ρομά αψήφησαν τα μέτρα και έστησαν τρικούβερτο γλέντι (video)
(12-04-2020) - Ψηφιακή θυρίδα και online πιστοποιητικά για όλους τους πολίτες
(12-04-2020) - Οδοντιατρικό Σύλλογος Έβρου: "Θα τον θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελό και τη ζεστασιά του"
(12-04-2020) - Το τεθωρακισμένο MRAP Typhoon της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει τις περιπολίες στον Έβρο
(12-04-2020)