Σήμερα είναι: Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ KOYKORAVAS

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Καλωσορίσατε στο Γυμναστήριο - τολ - "σουρωτήρι" στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης
Καλωσορίσατε στο Γυμναστήριο - τολ - "σουρωτήρι" στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Αλεξανδρούπολη: Καλωσορίσατε στο Γυμναστήριο - τολ - "σουρωτήρι"

12-03-2017

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη που μας απέστειλε και τις παραπάνω φωτογραφίες.

Όπως βλέπετε κι εσείς στις εικόνες, το γυμναστήριο - τολ - σουρωτήρι μπάζει από παντού νερά. Παιδιά και προπονητές έχουν βάλει παντού κουβάδες για να στάζει εκεί μέσα το νερό.

"Σε 10 μέρες η ομάδα του ΟΕΓΑ κατεβαίνει για την α' φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής", αναφέρει η καταγγέλων Σ. Κ. και συνεχίζει:

"Τα παιδάκια μας και τις Άγιες μέρες του Πάσχα έκαναν προπόνηση για να είναι προετοιμασμένα να αναδείξουν με την προσπάθεια τους, την πόλη μας. Kαι ρωτάω... εκνευρισμένη και αηδιασμένη από τις χιλιάδες υποσχέσεις του Δημάρχου: είναι αυτές συνθήκες προπόνησης; Είναι αυτό γυμναστήριο; Δηλαδή δεν υπάρχει πουθενά σ' αυτή την πόλη ένας αξιοπρεπής χώρος, να στεγαστεί το "σπίτι της ενόργανης";".

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΟΕΓΑ, που ο ΟΕΓΑ είναι ένας από τους συλλόγους που γυμνάζονται στο γυμναστήριο, κ. Κελεσίδη Νεκτάριο ο οποίος μας τόνισε πως το πρόβλημα είναι γνωστό και πως δημιουργείται λόγω των ρωγμών που υπάρχουν στην οροφή. Μας επισήμανε επίσης πως έχει ήδη απευθυνθεί στους αρμόδιους, εδώ και ένα μήνα δίνοντας μια λίστα με τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

"Μας ενημέρωσαν πως μόλις καλυτερέψει ο καιρός θα έρθουν τεχνικοί, ώστε να ελεγχθούν και να επισκευασθούν οι ρωγμές", ανέφερε ο κ. Κελεσίδης.

Είναι κρίμα πάντως όταν ο ΟΕΓΑ έχει μπει στην Εθνική Εφήβων, έχει μεγάλες διακρίσεις σε όλη την Ελλάδα και είναι μία από τις επαρχιακές ομάδες που αναδεικνύει και "παράγει" ταλέντα να αναγκάζεται να γυμνάζεται κάτω υπό αυτές τις συνθήκες.