Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο γυμναστής συνελήφθη.
Ο γυμναστής συνελήφθη.

Βαρύ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που λειτουργούσε κρυφά

26-02-2021

Συνεχίζονται αμείωτοι οι έλεγχοι στην αγορά σε όλη την επικράτεια από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατά τους χθεσινούς ελέγχους συνελήφθη ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά του επιβλήθηκε και πρόστιμο 5000 ευρώ καθώς μετά από έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε λειτουργία.

Παράλληλα επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ σε δύο πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Να σημειωθεί ότι τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά μέχρι και σήμερα, ενώ δεν έχει δοθεί πιθανή ημερομηνία για το μελλοντικό άνοιγμα τους.

Ο σύλλογος επαγγελματιών γυμναστηρίων Έβρου Σ.Ε.Γ.Ε είχε τοποθετηθεί επί του θέματος και είχε εκφράσει την ανάγκη στήριξης του κλάδου τους από την Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: "Εκ μέρους του Συλλόγου επαγγελματιών γυμναστηρίων Έβρου- Σ.Ε.Γ.Ε. ζητάμε την άμεση βοήθεια της κυβέρνησης στο χώρο μας, καθώς ήμασταν 3 μήνες κλειστοί στο πρώτο lockdown και ακόμα 2 μήνες στο τωρινό και θα είμαστε για πολύ ακόμα όπως φαίνεται.

Ζητάμε να μας ανοίξουν ακόμα και με περιοριστικά μέτρα καθώς τα στατιστικά έδειξαν πως ηταν μηδενικά τα κρούσματα στον χώρο των γυμναστηρίων Γιατί είναι χώροι ελεγχόμενοι από το κράτος, αεριζομενοι και ασφαλής. Επίσης είναι χώροι εγκεκριμένοι και όχι παράνομοι όπως οι χώροι των σπιτιών και τον αποθηκών που υπάρχουν οι παράνομοι "personal".