Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φωτογραφία από την ert.gr
Φωτογραφία από την ert.gr

Διαδικτυακοί διάλογοι για γονείς από το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ

21-01-2021

Η καραντίνα άλλαξε τη ζωή των οικογενειών σε όλη τη χώρα. Γονείς και παιδιά χρειάστηκε να προσαρμοστούν σε μια νέα, πρωτόγνωρη καθημερινότητα. Ποιες δυσκολίες και ποιες ευκαιρίες έφερε η νέα κατάσταση;

Οι διαδικτυακοί διάλογοι δίνουν τη δυνατότητα σε γονείς να μοιραστούν τα βιώματα της καραντίνας και να εξερευνήσουν μαζί τις θετικές και αρνητικές επιπτώσεις της.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν σειρά διαδικτυακών ΔΙΑΛΟΓΩΝ με σκοπό την αλληλεπίδραση και συνδιαμόρφωση κοινών αφηγημάτων που θα αφορούν τα βιώματα των οικογενειών την περίοδο της καραντίνας, τις επιπτώσεις της καθώς και τις διεξόδους που προκύπτουν.

Ο πρώτος ΔΙΑΛΟΓΟΣ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/01/2021, στις 19.00-20.30 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ. Το συντονισμό των συναντήσεων θα κάνει ο κ. Ραφτόπουλος Αντώνης, εκπρόσωπος του ΚΕΘΕΑ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:

  • Στα τηλεφωνικά νούμερα 6975860149 (Κοσμίδου Ταμάρα) και 6946682109 (Μοσχίδου Ειρήνη)
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση enosigoneonalexpolis@gmail.com
  • Στο ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ στην Αλεξανδρούπολη στο τηλεφωνικό νούμερο 25510 89595
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση ccthraki@kethea-kivotos.gr

(Στοιχεία που απαιτούνται: ονοματεπώνυμο γονιού, σχολείο παιδιού, τηλέφωνο και email ώστε να σταλεί ο σύνδεσμος λίγες μέρες πριν).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τριτη 26/1/2021.

Την διοργάνωση στηρίζει η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων μαθητών περιφέρειας Αν. Μακεδονίας-Θράκης.

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ:

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.