Σήμερα είναι: Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
greek english turkish
TIMI MIKRO ΙΚΤΕΟ BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Γέμισαν οι δρόμοι από χιόνια και... σκουπίδια στο Διδυμότειχο
Γέμισαν οι δρόμοι από χιόνια και... σκουπίδια στο Διδυμότειχο

Διδυμότειχο: Γέμισαν οι δρόμοι από χιόνια και... σκουπίδια

10-01-2017

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Διδυμότειχο που εκτός από παγωμένο είναι και... βρώμικο.

Οι κάδοι σκουπιδιών δεν έχουν αδειάσει εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να γεμίζουν σκουπίδια και οι δρόμοι από τις σακούλες που αφήνονται έξω από αυτούς.

Ο φίλος Δ.Η. από το Διδυμότειχο κάνει το παράπονό του και σας παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιό του που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο:
 
"Παρακαλώ όπως ενημερώσετε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί με το χιόνι σε μη κεντρικούς δρόμους του Διδυμοτείχου και για τη μη συγκομιδή των κάδων σκουπιδιών απο τις 4 Ιαν 2017. Οι κάδοι ανακύκλωσης έχουν να αδειάσουν από τις 21 - 22 Δεκ 2016. Δικαιολογούνε την ανυπαρξία τους οι υπεύθυνοι του δήμου λόγο των καιρικών συνθηκών και λόγο της ακινησίας των οχημάτων τους”, μας στέλνει. 
 
"Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην οδό Δημοκρατίας με Λαχαναγοράς γωνία σήμερα (Δευτέρα 9/1)”, συμπληρώνει.
 
"Y.Γ:  Έχω στη διάθεση μου φωτογραφίες πριν μιας εβδομάδας από το ίδιο σημείο και είμαι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσω και για τις συνεχείς διακοπές νερού που αντιμετωπίζει η... πόλη μου, πληρώνουμε όλοι ακριβά υπηρεσίες (δημοτικά τέλη κ.λ.π)χωρίς την στοιχειώδη μέριμνα από ανθρώπους που απλά κρατάνε τις καρέκλες ως αυτοκράτορες της μιζέριας και του καφενείου”, καταλήγει.
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ