Σήμερα είναι: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
greek english turkish
SUGAR TIMI MIKRO BLD

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Δόθηκε η παράκαμψη Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες

Δόθηκε η παράκαμψη Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες

11-10-2017

Δόθηκε, χθες, Τρίτη 10 Οκτωβρίου στην κυκλοφορία το τμήμα Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες του κάθετου οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο μετά από τόσες και τόσες καθυστερήσεις.

Βέβαια υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες, που πρέπει να διευθετηθούν από την Εγνατία Οδό Α.Ε, όπως η ασφαλής πρόσβαση – κόμβος στο ύψος του Αμορίου και η προσβασιμότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου.

Στις διαμαρτυρίες των κατοίκων του Αμορίου οι εκπρόσωποι της Εγνατίας Οδού Α.Ε. απάντησαν με δέσμευση της εταιρίας για την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών για το νότιο κόμβο που θα διευκολύνει την ασφαλή είσοδο και έξοδο προς το χωριό. Θα μπορούν επίσης  να μπουν στο χωριό ερχόμενοι από το Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη είτε θέλουν να κινηθούν βορειότερα προς το Διδυμότειχο. 

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Πατσουρίδης δήλωσε: 

"Ως δήμος Διδυμοτείχου παρακολουθούμε από κοντά αυτά τα ζητήματα και είμαστε σε άμεση επαφή και συνεργασία με τα στελέχη της Εγνατίας Οδού Α.Ε., τόσο για την οριστική επίλυσή τους όσο και για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του συνόλου των εργασιών του κάθετου οδικού άξονα.

Στο πλαίσιο της παρακολούθησης των εργασιών για την απόδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες είχα τη δυνατότητα της συνεργασίας με τον διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Πασχάλη Τσουκαλά και γόνιμη και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, όπως αυτή θα πρέπει να χαρακτηρίζει τις σχέσεις των οργανισμών και των υπηρεσιών μας για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των τοπικών μας υποθέσεων". 

Run Greece