Σήμερα είναι: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ TIMI MIKRO SUGAR

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: 12 θέσεις εργασίας στο Κλιμάκιο Ασύλου Φυλακίου και στο Περιφερειακό Γραφείο Θράκης

Έβρος: 12 θέσεις εργασίας στο Κλιμάκιο Ασύλου Φυλακίου και στο Περιφερειακό Γραφείο Θράκης

18-05-2017

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 6Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα για τον Έβρο, 12 θέσεις αφορούν το αυτοτελές κλιμάκιο ασύλου Φυλακίου και το Περιφερειακό Γραφείο Θράκης.

Το Αυτοτελές Κλιμάκιο Ασύλου Φυλακίου ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 11 Ιουλίου 2013. Έχει τοπική αρμοδιότητα την εδαφική περιφέρεια των δήμων Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας της περιφερειακής ενότητας Έβρου. Εδρεύει και λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Χώρου Παραμονής Αλλοδαπών στο Φυλάκιο.

Το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Θράκης ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 29 Ιουλίου 2013. Έχει τοπική αρμοδιότητα την εδαφική περιφέρεια των δήμων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Σαμοθράκης, καθώς και των νομών Ροδόπης και Ξάνθης.

Δείτε ακριβώς τις θέσεις στον πίνακα κάνοντας κλικ εδώ.