Σήμερα είναι: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
greek english turkish
KOYKORAVAS AL FARO ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έβρος: Αναστέλλονται δύο δρομολόγια του Intercity

Έβρος: Αναστέλλονται δύο δρομολόγια του Intercity

12-01-2018

Αναστέλλονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών IC90 και IC91 στο τμήμα Αλεξανδρούπολη – Δίκαια, λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης και έλλειψης προσωπικού.

Από τις 17 Ιανουαρίου αναστέλλεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC90 και αμέσως την επόμενη ημέρα αναστέλλεται και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC91. 

Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης τονίζει τη σπουδαιότητα της ύπαρξης αυτών των δρομολογίων στην περιοχή μας και επισημαίνει πως πρέπει να αναθεωρηθεί η συγκεκριμένη απόφαση.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του κ. Μαυρίδη:  

Με μεγάλη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της εταιρίας "ΤΡΑΙΝΟΣΕ" να προχωρήσει στη διακοπή των δρομολογίων ΙΝΤΕΚΟΤΥ 90-91, λόγω ανασχεδιασμού της λειτουργίας της.

Θεωρώ περιττό να αναλύσω τη σπουδαιότητα ύπαρξης των συγκεκριμένων δρομολογίων για τη μετακίνηση των κατοίκων της ακριτικής μας περιοχής, καθώς όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τη χρησιμότητα τους.

Σας παρακαλούμε να αναθεωρήσετε αυτόν τον σχεδιασμό — για ευνόητους λόγους- διαφορετικά να προβείτε στο σχεδιασμό εξυπηρέτησης των επιβατών με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.