Σήμερα είναι: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
greek english turkish
BABY SHOP TIMI MIKRO ZUKERO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εγκαινιάζεται ο χώρος επεξεργασίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων, του "Θρακών - Αμνός"

Εγκαινιάζεται ο χώρος επεξεργασίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων, του "Θρακών - Αμνός"

15-11-2017

Εγκαινιάζεται σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, ο χώρος επεξεργασίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων, στο Νεοχώρι, Ορεστιάδaς, του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ν. Έβρου "Θρακών-Αμνός".

Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ν. Έβρου "Θρακών-Αμνός", μετά το πέρας των εργασιών στο πλαίσιο του σχεδίου : "Δημιουργία χώρου επεξεργασίας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων" στο Νεοχώρι, Ορεστιάδος, εγκαινιάζει τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του.

Η Τελετή των εγκαινίων έγινε παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κου Ε. Αποστόλου.

"Ο "Θρακών-Αμνός" ιδρύθηκε το 2012, σημειώνοντας έκτοτε σταθερά ανοδική πορεία, ενώ σήμερα αριθμεί 180 αιγοπροβατοτρόφους από ολόκληρο το Νομό Έβρου. Δράσεις του Συνεταιρισμού αποτελούν η εμπορία Αιγοπρόβειου Γάλακτος, η εκπαίδευση και συμβουλευτική των παραγωγών, η Συμβολαιακή Γεωργία, οι συνεργασίες με μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και πλέον η Μεταποίηση του Γάλακτος.

Με την δημιουργία του χώρου επεξεργασίας Γάλακτος στο Νεοχώρι, Ορεστιάδος, ο Συνεταιρισμός δύναται να εφοδιάζει τους ιδιόκτητους Αυτόματους Πωλητές, αρχικά σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, αλλά και σύντομα σε περισσότερα σημεία στον Ν. Έβρου, αλλά και σε άλλους Νομούς, στοχεύοντας στην παραγωγή παραδοσιακών αλλά και καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων" επισήμανε ο Συνεταιρισμός.

Όλια Γκαντανίδου

ΤΟΨΙΔΗΣ