Σήμερα είναι: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
greek english turkish
AL FARO JOY BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Έκπτωση 50% στα μετ’ επιστροφής εισιτήρια των Ι.Χ. που ταξιδεύουν από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη για τεχνικό έλεγχο

Έκπτωση 50% στα μετ’ επιστροφής εισιτήρια των Ι.Χ. που ταξιδεύουν από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη για τεχνικό έλεγχο

11-01-2018
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, η Σαμοθράκη όπως και όλα τα νησιά που έχουν λιγότερους από 5.000 μόνιμους κατοίκους, εξαιρούνται από την υποχρέωση ΚΤΕΟ για τα οχήματα των μονίμων κατοίκων.
 
Ωστόσο, παρά την δεδομένη νομοθεσία, κάτοικοι της Σαμοθράκης ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζουν πρόστιμα που τους επιβάλλονται με διάφορες αιτιολογίες.
 
Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας και με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Σαμοθράκης, επεκτείνουμε και για τη τρέχουσα περίοδο την παροχή έκπτωσης 50% στα  μετ’ επιστροφής εισιτήρια των Ι.Χ. αυτοκινήτων τα οποία θα ταξιδεύουν από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη με το Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ, προκειμένου να υποβληθούν σε τεχνικό έλεγχο (Κ.Τ.Ε.Ο.).
 
Η εν λόγω έκπτωση ισχύει μόνο για τα δρομολόγια της Πέμπτης και παρέχεται με την έκδοση δωρεάν εισιτηρίου επιστροφής του οχήματος από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη, αποκλειστικά και μόνο από το εκδοτήριο εισιτηρίων εντός του Λιμένα Αλεξανδρούπολης, κατόπιν επίδειξης του εισιτηρίου μετάβασης και του απαραίτητου Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου Οχήματος.
ΤΕΡΖΕΝΙΔΗΣ 3