Σήμερα είναι: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP SUGAR AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από την χθεσινή συνάντηση
Στιγμιότυπο από την χθεσινή συνάντηση

Ελληνοτουρκική συνεργασία με φόντο την ανάπτυξη - Τούρκοι επιχειρηματίες βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη

08-11-2018

Άτυπη επίσκεψη πραγματοποίησε εχθές στην Αλεξανδρούπολη κλιμάκιο επιχειρηματιών από την Κεσσάνη με επικεφαλής τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του νέου διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου της περιοχής.

Η αποστολή αποτελούνταν από τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου İsmail Şapçı τον αντιπρόεδρο Murat Yaşar Arıkan, τον πρόεδρο του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Orkun Özkaya και  επιφανείς επιχειρηματίες της περιοχής.

Αρχικά συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωσταντίνο Γκοτσίδη όπου και συζήτησαν θέματα που αφορούν τις δύο πόλεις. 

Κατόπιν βρέθηκαν στο επιμελητήριο Έβρου όπου συναντήθηκαν με μέλη του διοικητικού συμβουλίου  και τον πρόεδρο Χριστόδουλο Τοψίδη, ενώ ζήτησαν να συναντηθούν κάτι και το οποίο έγινε με τον ιδιοκτήτη του e-evros.gr προκειμένου να συζητήσουν και να καταρτίσουν νέα σχέδια επικοινωνίας αλλά και διαφημίσεις υπηρεσιών ανάμεσα στις δύο πόλεις (Αλεξανδρούπολη- Κεσσάνη).

Μια συνεργασία που στόχο θα έχει τη διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας εκατέρωθεν, παρέχοντας πληροφόρηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επενδύσεων και εμπορίου, ώστε να μην σπαταλώνται χρόνος και χρήμα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την εμπέδωση ενός κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κεσσάνης από την πλευρά του δήλωσε πως σκοπός της νέας διοίκησης  είναι να δημιουργήσουν σχέσεις φιλίας, σχέσεις εμπορίου, σχέσεις ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων μεταξύ των δύο πόλεων. Η γεωγραφική μας θέση απαιτεί συσχέτιση των δύο πόλεων.

Η διοίκηση του επιμελητηρίου Κεσσάνης πέρασε ξεκάθαρα το μήνυμα και έδειξε πως θέλει να δημιουργήσει έντονες σχέσεις και μάλιστα να επικεντρωθεί  στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.