Σήμερα είναι: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
greek english turkish
JOY ΙΚΤΕΟ BLD

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Οι Αλεξανδρουπολίτες μοτοσικλετιστές βρέθηκαν δίπλα στον άτυχο Βούλγαρο και του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση.
Οι Αλεξανδρουπολίτες μοτοσικλετιστές βρέθηκαν δίπλα στον άτυχο Βούλγαρο και του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση.

Επίσκεψη Αλεξανδρουπολιτών μοτοσικλετιστών σε Βούλγαρο τραυματία τροχαίου

14-09-2017

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στον κάθετο άξονα Κομοτηνής - Νυμφαίας – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων, ένας 62χρονος μοτοσυκλετιστής, υπήκοος Βουλγαρίας, ενεπλάκη σε τροχαίο με άλλα δύο οχήματα αλλοδαπών με αποτέλεσμα να χάσει το αριστερό του πόδι στο ύψος της κνήμης και έχοντας υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο ίδιο άκρο.

Μετά από την πολύωρη και κρίσιμη χειρουργική επέμβαση των χειρουργών ορθοπεδικών του ΓΠΝΑ, σταθεροποιήθηκε η καταστασή του και νοσηλεύεται πλέον στην κρατική ορθοπεδική κλινική.

Ο ίδιος, παρ'όλη την ατυχία του, έδειχνε αισιόδοξος, ευχαριστώντας συνέχεια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Μέσα στις δύσκολες αυτές μέρες που περνάει δέχθηκε μια απρόσμενη και ευχάριστη επίσκεψη, το απόγευμα της Τετάρτης, στο θάλαμο όπου αναρρώνει, από ομάδα μοτοσικλετιστών της Αλεξανδρούπολης.

Οι Αλεξανδρουπολίτες μοτοσικλετιστές βρέθηκαν δίπλα στον άτυχο Βούλγαρο και του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και αποκατάσταση, επίσης δεν παρέλειψαν να του εκφράσουν την στήριξη και συμπαράστασή τους ηθικά αλλά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο χρειαστεί.

Αξίζει να  σημειωθεί πως ένα από τα μέλη της ομάδας προσφέρθηκε να μεταφέρει δωρεάν την μοτοσικλέτα του Βούλγαρου μέχρι τα σύνορα.

Τέλος έλαβε ως εθιμοτυπικό και αναμνηστικό δώρο δύο t-shirt από τις λέσχες - ομάδες μοτοσικλετών της Αλεξανδρούπολης και σε κλίμα συγκίνησης ευχαρίστησε έναν έναν τους "ξαφνικούς" επισκέπτες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την απρόσμενη προσφορά βοήθειας και ανθρωπιάς που σπανίζει στις μέρες μας.

Θα μεταφέρει δε, το αδελφικό μήνυμα αλληλεγγύης των "σύντροφων" Ελλήνων στη χώρα του, τονώνοντας τους δεσμούς με τη γείτονα χώρα.

Η κίνηση αυτή, οργανώθηκε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης βρίσκοντας θετική ανταπόκριση στο τοπικό μοτοσικλετιστικό πνεύμα, το οποίο εκτός από θέματα ασφαλείας και οδηγικής παιδείας, έδειξε και την άλλη, ανθρώπινη, ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά του.

σαν σημερα


IREPAIR IPHONES
ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ
MIKEL DEXIA
ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Ο καιρός στον Έβρο


Ο καιρός στον Έβρο

photo της εβδομαδας


Ποταμός Άρδας - Μερικά μέτρα μακριά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα
Ποταμός Άρδας - Μερικά μέτρα μακριά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα