Σήμερα είναι: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019
greek english turkish
BABY SHOP SUGAR TIMI MIKRO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του TV Happy
Στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του TV Happy

Η Αλεξανδρούπολη και η Περιφέρεια ΑΜΘ στο επίκεντρο της σερβικής τηλεόρασης (βίντεο)

16-05-2018

Στη Σερβία βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Γκοτσίδης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμου ΑΜΘ, Κωστής Αντωνιάδης και μέλη του ΑΜΘ, με σκοπό να παρουσιάσουν και να προωθήσουν την πόλη ως τουριστικό προορισμό στην αγορά της Σερβίας. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Greek Weekend”.

Ειδικότερα, ο κ. Γκοτσίδης και ο κ. Αντωνιάδης μίλησαν σε δύο σερβικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας στα δύο από τα τέσσερα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, το TV-1 και το TV-Happy. Επιπλέον, πέρα από συνέντευξη που παραχώρησαν σε έντυπο μεγάλης κυκλοφορίας, συναντήθηκαν με τον γενικό διευθυντή του τουριστικού οργανισμού του Βελιγραδίου, Μίοντραγκ Πόποβιτς. Να σημειωθεί πως η δραστηριότητα του κ. Γκοτσίδη στη Σερβία συντονίστηκε από τη διοργανώτρια του “Greek Weekend in Belgrade”, την Ολιβέρα Γιοβάνοβιτς.

Στην επίσημη έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Γκοτσίδης απευθύνθηκε σε χιλιάδες κόσμο από την εξέδρα και τους μίλησε για την Αλεξανδρούπολη στα σερβικά. Ο ίδιος σημειώνει πως υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση στην αγορά μιας χώρας με αδελφικές σχέσεις με την Ελλάδα. “Μάλιστα, σταδιακά η αγορά διευρύνεται: Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία στον τόπο μας” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης TV-Happy: