Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών  σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής.
Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής.

ΚΕΚ Καριέρα: Ξεκινούν τα προγράμματα ανέργων 30 - 49

19-10-2021

Η σημερινή εποχή που ζούμε έχει αρκετές απαιτήσεις, αν είσαι άνεργος ή άνεργη ηλικίας 30-49 ετών, δικαιούχος του προγράμματος "Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην απασχόλησή  Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής" τότε εμπιστεύσου το ΚΕΚ ΚΑΡΙΕΡΑ!

"Κέρδισε" χρόνο και όσο περιμένεις το "πράσινο φως" για το  οριστικό μητρώο ωφελουμένων για το πρόγραμμα, μπορείς να κάνεις και μόνος ή μόνη σου τα επόμενα βήματα της ένταξής σου στο πρόγραμμα.

Εμπιστεύσου το ΚΕΚ ΚΑΡΙΕΡΑ, που συμμετέχει ως ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ και επικοινώνησε άμεσα για να ενημερωθείς για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και τις λεπτομέρειες για τη θεωρία, αλλά και την πρακτική σε επιχειρήσεις της πόλης μας.

Επικοινώνησε στο 2551033600 ή στο kek.kariera@gmail.com και διασφάλισε την επιδότηση των 2.520,00 € και μία θέση στο τμήμα που ταιριάζει καλύτερα στο εργασιακό σου προφίλ!

Εάν έχεις επιχείρηση και επιθυμείς να απασχολήσεις, χωρίς επιβάρυνση, ωφελούμενους που θα έχουν ολοκληρώσει την θεωρία συμπλήρωσε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ.