Σήμερα είναι: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
greek english turkish
SUGAR BABY SHOP AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αρδάνιο-Κήποι – πότε θα γίνει η τελική παράδοση του δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αρδάνιο-Κήποι – πότε θα γίνει η τελική παράδοση του δρόμου

08-11-2018

Σε ισχύ από σήμερα (08/11) μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Εγνατίας Οδού Αρδάνιο – Κήποι στον Νομό Έβρου.

Οι εργασίες έχουν εκκινήσει ήδη από τον Αύγουστο με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τους τέσσερις μήνες, συνεπώς τον προσεχή Δεκέμβρη, και αφορούν την αποκατάσταση του οδοστρώματος με προϋπολογισμό τα 4,4 εκ. €.

Η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της μιας λωρίδας κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Κήπους, (ύψος Α/Κ Αρδανίου), προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος.

Στην πρώτη φάση θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη λωρίδα κυκλοφορίας) και η κίνηση να διεξάγεται από τη δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας. Στην δεύτερη φάση να αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας και η Λ.Ε.Α. και η κίνηση να διεξάγεται από την αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης θα αποκλειστεί η δυνατότητα εξόδου από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Αρδανίου με κατεύθυνση προς Σουφλί, Αρδάνιο και Φέρες και οι οδηγοί θα μεταβαίνουν προς το Τελωνείο Κήπων, ακολουθώντας την εργοταξιακή σήμανση (πριν την είσοδο θα πραγματοποιούν μέσω της προσωρινής διάταξης αναστροφή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας).