Σήμερα είναι: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
greek english turkish
JOY SUGAR KERAMARH

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και καιρό το Νοσοκομείου Διδυμοτείχου οδήγησε στην ανάγκη διαλόγου για το μέλλον του.
Τα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και καιρό το Νοσοκομείου Διδυμοτείχου οδήγησε στην ανάγκη διαλόγου για το μέλλον του.

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου:Τα πολλά προβλήματα οδήγησαν στο αυτονόητο... σε συζήτηση

18-03-2017

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείου Διδυμοτείχου είχαν ως αποτέλεσμα ο Δήμος Διδυμοτείχου να συγκαλέσει σε συνάντηση θεσμικούς φορείς αλλά και όλους τους πολίτες να συζητήσουν για το μείζον ζήτημα που απασχολεί εδώ και καιρό την πόλη του Διδυμοτείχου και όχι μόνο.

Η αποχώρηση του Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ. Κώστα Γαλάνη σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού αλλά και τις αδυναμίες που παρουσιάζει το νοσοκομείο έκαναν την τοπική κοινότητα να αναζητά λύσεις στο θέμα αυτό.

Μην ξεχνάμε πως η υγεία είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της ζωής του ανθρώπου και όλοι έχουν το δικαίωμα στην ίση και δίκαιη πρόσβαση στην υγεία, κάτι το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για την πόλη του Διδυμοτείχου.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι υπάλληλοι και το προσωπικό του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου έχουν δώσει τα μέγιστα όλο αυτό το διάστημα σε όλους τους πολίτες παρά τις ελάχιστες ώρες ξεκούρασης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου με επιστολή  του  είχε εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και ζητούσε την αυτονόμησή του.

Σήμερα Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Μια συνάντηση η οποία ενδεχομένως να κρίνει πολλά για το μέλλον του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.