Σήμερα είναι: Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019
greek english turkish
BLD TIMI MIKRO AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέπτεται τη Σαμοθράκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επισκέπτεται τη Σαμοθράκη

16-05-2018

Στη Σαμοθράκη θα βρεθεί σήμερα, Τετάρτη 16 Μαΐου, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης. Μαζί του, θα μετέβουν επί της νήσου ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος, καθώς και τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε: “Η επίσκεψή μας στη Σαμοθράκη αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχα δώσει πριν λίγους μήνες, να βρεθώ κοντά στους κατοίκους του νησιού. Η ΝΔ με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλάζει, εξελίσσεται, ανοίγεται στην κοινωνία και σε όλους τους πολίτες. Η ΝΔ βρίσκεται μέσα στην κοινωνία, συνομιλεί με τους πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε παραμεθόριες και απομακρυσμένες περιοχές, σε ορεινές και νησιωτικές, στο πιο μικρό νησί μας, θέλοντας να αφουγκραστεί το σφυγμό κάθε τοπικής κοινωνίας, να ακούσει, μα πάνω απ’ όλα για να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας”.

Δηλώνει δε πως για τον λόγο αυτό επισκέπτεται τη Σαμοθράκη, έναν ευλογημένο τόπο, με μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη: για να συνομιλήσει με τους κατοίκους και από κοινού να συνδιαμορφώσει ένα νέο, καλύτερο αύριο για τον τόπο.

Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Σαμοθράκη, ο Γραμματέας της ΝΔ θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού, Αθανάσιο Βίτσα, τοπικούς φορείς, καθώς και εκπροσώπους του Επαγγελματικού Συλλόγου Σαμοθράκης. Περιεχόμενο των συζητήσεών του θα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή μετά τις εκτεταμένες και καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2017.