Σήμερα είναι: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
greek english turkish
BLD MELIA BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Εικόνες... ντροπής κατά τη φιλοξενία ομάδων στην Αλεξανδρούπολη
Εικόνες... ντροπής κατά τη φιλοξενία ομάδων στην Αλεξανδρούπολη

Πάλι ρεζίλι γίναμε: Παρέα με... σαρανταποδαρούσες και ψαλίδες ο "Ηρακλής" κατά τη φιλοξενία του στην Αλεξανδρούπολη

17-07-2017

Το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παίδων φέτος διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Το τελευταίο τρόπαιο της φετινής χρονιάς το διεδίκησαν ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής, η Ολυμπιάδα Πατρών και φυσικά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Μήπως, όμως, λέμε μήπως... δεν είμασταν έτοιμοι για μια τέτοια διοργάνωση;

Γιατί; Γιατί σύμφωνα με την ομάδα του "Ηρακλή" και τον Πρόεδρο της κ. Καλαϊτζίδη, με τον οποίο ήρθαμε σε επικοινωνία, οι συνθήκες φιλοξενίας, όπως αναφέρθηκε και σε δημοσίευμα του volleynews, ήταν απλά απαράδεκτες.

Ο κ. Καλαϊτζίδης αφού πρώτα μας τόνισε την αγάπη του προς την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο μας ανέφερε πως όντως οι συνθήκες φιλοξενίας ήταν κάτι περισσότερο από κακές.

"Στα δωμάτιά μας, που βρισκόταν στα Λουτρά Tραϊανούπολης, υπήρχαν δεκάδες σαρανταποδαρούρες, κατσαρίδες και ψαλίδες. Από μόνοι μας πήραμε εντομοαπωθητικά και προσπαθούσαμε να τα διώξουμε αλλά μάταια. Μετά από συνεχή παράπονά μας στο τέλος, αυτό που έκαναν οι υπεύθυνοι είναι να μας δώσουν κι άλλα εντομοαπωθητικά να ψεκάσουμε τους ξενώνες.

Το φαγητό που μας προσέφεραν (από ντελίβερι) ήταν απαράδεκτο και λιγοστό. Την επόμενη μέρα, αφού παραπονεθήκαμε και μετά μας μετέφεραν σε εστιατόριο της πόλης, γύρω στις 11 ενώ στις 3 είχαμε τον αγώνα, με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να ξαναγυρίσουμε στα δωμάτια πριν από αυτόν.

Και τέλος, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατά τη διάρκεια που οι ομάδες έκαναν "ζέσταμα" οι αρμόδιοι της διοργάνωσης αποφάσισαν πως κάνει αρκετή ζέστη και πως ήταν η ώρα να περάσουν κλιματιστικά.

Δεν λέω ο έφορος έκανε τα πάντα για να μας εξυπηρετήσει και βοηθούσε όπως μπορούσε, όμως λέμε και ξαναλέμε πως αυτές δεν ήταν συνθήκες για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα", τονίζει ο κ. Καλαϊτζής και συνεχίζει πως οι καταγγελίες αυτές απευθύνονται προς την ομοσπονδία.

Όλια Γκαντανίδου

σαν σημερα


IREPAIR IPHONES
ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ
MIKEL DEXIA
ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Ο καιρός στον Έβρο


Ο καιρός στον Έβρο

photo της εβδομαδας


Ποταμός Άρδας - Μερικά μέτρα μακριά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα
Ποταμός Άρδας - Μερικά μέτρα μακριά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα