Σήμερα είναι: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
greek english turkish
AL FARO BABY SHOP TIMI MIKRO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Δημήτρης Τεκτονίδης και ο Μιχάλης Ηλιάσκος οι σωτήρες του "Greco"
Ο Δημήτρης Τεκτονίδης και ο Μιχάλης Ηλιάσκος οι σωτήρες του "Greco"

Πανελλήνια συγκίνηση για το αδέσποτο που βρέθηκε στην Κίρκη Έβρου!

10-10-2018

Η ιστορία του "Greco ", ενός σκύλου o οποίος εντοπίστηκε μέσα σε δασώδη περιοχή στην Κίρκη Έβρου, συγκίνησε και έκανε τον γύρο της Ελλάδας, πράγμα που αποδεικνύει πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης.

Το δύο μηνών κουτάβι, είχε βρεθεί πριν μια εβδομάδα περίπου, από δύο φίλους τον Δημήτρη και Μιχάλη οι οποίοι ήταν οι σωτήρες του αλλά και οι δημιουργοί ενός video, προκειμένου να βρεθεί μια οικογένεια για να το υιοθετήσει. Αξίζει να σημειωθεί πως τo video προβλήθηκε από το e-evros.gr και έγινε viral με 250.000 views!

 

«Από την στιγμή που προβλήθηκε το video ο κόσμος δεν σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας! Πήραμε εκατοντάδες τηλέφωνα όχι μόνο από άτομα που ήθελαν να υιοθετήσουν τον μικρό "Greco" αλλά και από ανθρώπους που ήθελαν απλά να μας πούνε ένα «Μπράβο» για την κίνηση μας αυτή.»  ανέφερε ο Δημήτρης Τεκτονίδης ένας εκ των δύο οι οποίοι τον βρήκαν εγκαταλελειμμένο μέσα στο δάσος.

Μια ζεστή αγκαλιά για τον "Greco"

Και ερχόμαστε στο σήμερα, μια εβδομάδα μετά, ο δύο μηνών σκυλάκος υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην Αθήνα και σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει στο νέο του σπίτι!

«Στην ουσία δεν κάναμε κάτι, τα βήματα ήταν απλά βάση της λογικής και της αγάπης, πήραμε τον μικρό "Greco" τον πήγαμε στον κτηνίατρο, κάναμε τα εμβόλια και του βρήκαμε οικογένεια!» δηλώνουν μέσα από το νέο τους video, ο Δημήτρης Τεκτονίδης και ο Μιχάλης Ηλιάσκος.

Αδέσποτα Ζώα - Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως τα αδέσποτα δεν επέλεξαν να είναι αδέσποτα. Κάποιοι φρόντισαν για αυτό με το να μην στειρώνουν. Ως αποτέλεσμα χιλιάδες εγκαταλείψεις και τα τόσα πλασματάκια στους δρόμους, στο κρύο, στη ζεστή , χωρίς φαγητό και νερό, φρικτές κακοποιήσεις , περιμένουν καρτερικά το τέλος τους.

Όμως υπάρχει ελπίδα για αυτά όταν βρουν τον φύλακα άγγελο τους και μαζί ένα ζεστό σπιτάκι.

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ένα αδεσποτάκι και θα σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο, την ανιδιοτελή αγάπη του για πάντα...