Σήμερα είναι: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
greek english turkish
SUGAR AL FARO BLD

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Η Αναστασία Γκαϊδατζή
Η Αναστασία Γκαϊδατζή

Παραίτηση Γραμματέως του Δημ. Συμβουλίου Ορεστιάδας: «συναυλία με την Ζ.Τηγανούρια για το λεωφορείο των ΑμεΑ»

14-09-2018

Την παραίτησή της υπέβαλλε η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δήμο Ορεστιάδας Αναστασία Γκαϊδατζή.

Η κ.Γκαϊδατζή έθεσε την παραίτησή της υπόψιν του Δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, το βράδυ της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, ο οποίος της έκανε αποδεκτή.

Η ανεξάρτητη πλέον Δημοτική Σύμβουλος, κατείχε και τη θέση της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και της αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΗΚΕΠΑΟ), της αντιπροέδρου της ‘Α βάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου και της προέδρου της Επιτροπής Ισότητας.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή, η ίδια δεν επιθυμεί να σχολιάσει κάτι περαιτέρω.

Η Αναστασία Γκαϊδατζή βρίσκεται και στη θέση της Προέδρου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάλης Δοξιπάρας «Ο Αητός», που έχει ξεκινήσει προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τον εκτελωνισμό ενός λεωφορείου που αγοράστηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης των παιδιών ΑμεΑ που απασχολούνται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου.

«Θα διοργανώσουμε μια μεγάλη συναυλία στις 24 Νοεμβρίου με την γνωστή καλλιτέχνη Ζωή Τηγανούρια προκειμένου να καλύψουμε τα έξοδα εκτελωνισμού», δηλώνει η ίδια η κ.Γκαϊδατζή.

Δεδομένου όμως του ότι κάθε ημέρα τα έξοδα αυξάνονται κατά 35 € και αυτή τη στιγμή αγγίζουν τις 8.000 €, τα μέλη του Συλλόγου βρίσκονται σε διαδικασία αποδοχής χορηγιών από τους πολίτες που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του συλλόγου.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να συνεισφέρετε στην προσπάθεια 

Μαρίνα Κριτού