Σήμερα είναι: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
greek english turkish
AL FARO ΙΚΤΕΟ SUGAR

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Ι.Ν Αγίας Μαρίνας στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης
Ο Ι.Ν Αγίας Μαρίνας στο Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα φέτος τα έσοδα της Πανηγύρεως στην Αγία Μαρίνα Μαΐστρου

19-07-2018

Περισσότερα κατά 1.862 € είναι τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από το τριήμερο εορτασμού της μνήμης της Αγίας Μαρίνας στο Μαΐστρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Για ακόμη μια χρονιά χιλιάδες πιστοί συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό, προκειμένου να συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Άνθιμος, και να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Αγίας.

Η χάρη της Αγίας Μαρίνας συγκέντρωσε όλους κι εφέτος στο Μαΐστρο κατά την ημέρα της εορτής της, γύρω από την ιερή και ιστορική εικόνα της και κοντά στο λείψανό της.

Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε ηλικία στο τριήμερο προσκύνημα, έδειξε ότι παρά τις δυσκολίες της σημερινής εποχής, υπάρχουν αξίες σταθερές όπως η πίστη στο Χριστό και στην Εκκλησία Του.

Το οικονομικό προϊόν της φετινής τριημέρου πανηγύρεως ανήλθε σε 25.902,59€, έναντι 24.040,50€ το 2017. Μέρος των χρημάτων αυτών θα καλύψει τα έξοδα του συσσιτίου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Επίσης συγκεντρώθηκαν συνολικά 94 λίτρα ελαιόλαδο και 22 λίτρα πυρηνέλαιο τα οποία μεταφέρθηκαν και αυτά αυθημερόν στο συσσίτιο.