Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση έρχεται μέσα από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση έρχεται μέσα από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

ΠΓΝΑ: Γυναίκα γέννησε και λίγες εβδομάδες μετά πέθανε

17-09-2021

Ακόμη μια δυσάρεστη είδηση έρχεται μέσα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τη ζωή της έχασε μία 40χρονη γυναίκα πριν από λίγες εβδομάδες και δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί το παιδί που είχε γεννήσει...

Συγκεκριμένα η εν λόγω γυναίκα, είχε γεννήσει το παιδάκι της, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με καισαρική τομή, παρόλα αυτά μετά τη γέννα πήρε εξιτήριο και επέστρεφε όποτε έπρεπε στο νοσοκομείο με σκοπό να εξετάζεται από γιατρούς στην τομή.

Σύμφωνα με πληροροφίες του e-evros.gr, η γυναίκα γέννησε τον Ιούνιο και απεβίωσε τον Αύγουστο, ενώ η ίδια ήταν από την Κοζάνη ενώ ο άνδρας της από την Αλεξανδρούπολη, όπου και διέμεναν.

Ο ιατροδικαστής μάλιστα που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή κ. Παύλος Παυλίδης διαπίστωσε ότι ο θάνατος επήλθε από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η άτυχη γυναίκα είχε υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αδυνατίσει, καθώς είχε αυξημένο βάρος. Τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της είχαν κάνει και οι δύο επέμβαση στο στομάχι για μείωση βάρους.

Η κηδεία της έγινε στην Κοζάνη ενώ  να τονίσουμε πως το παιδί χαίρει άκρας υγείας, όμως η οικογένεια, οι φίλοι και η ευρύτερη περιοχή του Έβρου μετρά ακόμη έναν θάνατο γυναίκας...

Θερμά συλληπητήρια στους οικείους της.