Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Πληθαίνουν οι δηλώσεις καταδίκης του προστίμου στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου

Πληθαίνουν οι δηλώσεις καταδίκης του προστίμου στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου

29-11-2020

Κύμα εκδήλωσης αλληλεγγύης ακολούθησε τη δίωξη που υπέστη ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου Εβρου, με την επιβολή του εξοντωτικού προστίμου των 3.000 ευρώ στον πρόεδρό του.

Υπενθυμίζεται πως το «πρόστιμο της ντροπής», όπως το χαρακτήρισαν σωματεία και φορείς της περιοχής, επιβλήθηκε από την αστυνομία, στις 20 Νοεμβρίου, εξαιτίας της πραγματοποίησης συμβολικής διαμαρτυρίας του Συλλόγου ενάντια στην αναστολή λειτουργίας τραπεζικού υποκαταστήματος. στον οικισμό των Δικαίων.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας "Μαρίνος Αντύπας" καταδικάζει την απαράδεκτη προσπάθεια φίμωσης και τρομοκρατίας με την επιβολή προστίμων στον Αγροτικό Σύλλογο Τριγώνου Εβρου.

"Το περασμένο Σάββατο επιβλήθηκε από το αστυνομικό τμήμα Δικαίων Έβρου πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου για τη διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, ενώ τηρούνταν όλα τα μέτρα προστασίας.

Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, σαν εγκληματίες, επειδή παλεύουμε για την επιβίωση μας, για να μείνουμε στον τόπο μας, στα χωράφια μας.
Το «σιωπητήριο» που θέλουν να επιβάλουν για να περνάνε χωρίς διαμαρτυρίες την αντιλαϊκή τους πολιτική δεν θα περάσει!

Ας το πάρουν απόφαση στην κυβέρνηση ότι με τέτοιες τρομοκρατικές ποινές δεν πρόκειται να μας φοβίσουν, ούτε να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα μας.

Με τέτοιες ενέργειες πεισμώνουμε πιο πολύ.

Αυτοί που ποινικοποιούν τους αγώνες μας, φοβούνται τη δράση μας, τρέμουν την οργάνωσή μας, τους αγώνες μας, τη συμπόρευση με το εργατικό κίνημα και αυτό το φόβο τους θα κάνουμε πράξη.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να ακυρώσει το πρόστιμο της ντροπής!" καταλήγει η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας.