Σήμερα είναι: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
greek english turkish
JOY ΙΚΤΕΟ SUGAR

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στόχος της σύσκεψης ήταν να αποφασισθεί η μορφή των κινητοποιήσεων με στόχο τη ματαίωση κατασκευής  και το μέλλον των διοδίων Μέστης.
Στόχος της σύσκεψης ήταν να αποφασισθεί η μορφή των κινητοποιήσεων με στόχο τη ματαίωση κατασκευής και το μέλλον των διοδίων Μέστης.

Πραγματοποιήθηκε η ευρεία σύσκεψη για τα διόδια της Μέστης

02-04-2017

Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 1 Απριλίου 2017 η ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΑΜΘ Ευάγγελος Λαμπάκης.

Στόχος της σύσκεψης ήταν να αποφασισθεί η μορφή των κινητοποιήσεων με στόχο τη ματαίωση κατασκευής και το μέλλον των διοδίων Μέστης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν Βουλευτές,Δήμαρχοι της Θράκης,ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως-Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμος καθώς και εκπρόσωποι φορέων αλλά και κομμάτων όπου ο καθένας τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Ακούστηκαν προτάσεις για ενδεχόμενες κινητοποιήσεις ενώ αποφασίστηκε να μην παραχωρηθεί η ΕΓΝΑΤΙΑ σε ιδιώτες.

Αποφασίστηκε και η δημιουργία επιστολής-κειμένου που θα σταλεί άμεσα στην Αθήνα και θα αναφέρει πως οι Θρακιώτες δεν επιθυμούν την ιδιωτικοποίηση της ΕΓΝΑΤΙΑΣ και πως έπειτα από την εκπόνηση μελέτης για το κόστος και όφελος των διοδίων μπορούν να δεχθούν μόνο τα αναλογικά διόδια και όχι τα μετωπικά.

 

 

ΥΓΕΙΑ