Σήμερα είναι: Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020
greek english turkish
KOYKORAVAS BABY SHOP ΙΚΤΕΟ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Φρουροί της Θράκης": "αναλαμβάνουμε την ευθύνη επαναπροώθησης 62 μεταναστών πίσω στην Τουρκία"

"Φρουροί της Θράκης": "αναλαμβάνουμε την ευθύνη επαναπροώθησης 62 μεταναστών πίσω στην Τουρκία"

23-11-2018

Την ευθύνη για την επαναπροώθηση 62 μεταναστών από τον Έβρο πίσω στην Τουρκία, αναλαμβάνει παραστρατιωτική οργάνωση που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι «Φρουροί της Θράκης», ένα νεοσύστατο σώμα «για την  Αναχαίτιση της Τουρκικής διείσδυσης στην Θράκη και στην ευρύτερη περιοχή με έδρα Κομοτηνή και εδαφική αρμοδιότητα, Βόρεια, ΒΑ, ΒΔ σύνορα» σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι ισχυρίζονται έλαβαν πληροφορίες από ελληνικό και τουρκικό έδαφος για ομάδα 62 μεταναστών από την Υεμένη και την Παλαιστίνη που προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Το απόσπασμα τους: «δέχτηκε επίθεση από ομάδα 9 ατόμων με στρατιωτική περιβολή, ακολούθησε συμπλοκή, τα άτομα ακινητοποιήθηκαν και παρακάλεσαν να τους αφήσουμε να επιστρέψουν στην Τουρκία (τους πείσαμε ότι βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος)».

Διαβάστε τα όσα ακολούθησαν όπως τα περιγράφουν οι ίδιοι με μήνυμα που έστειλαν στο e-evros.gr:

"Κατά την επιστροφή τους ενημερώθηκαν οι αρχές τις Αδριανούπολης (τάχα μου από Τούρκο κάτοικο της περιοχής) ότι { Bir grup Türk askeri, Yunanistan'a girmeye ve iltica başvurmaya çalıştı. İnsanlar şu an Andrianouli'nin sokağında ) Ομάδα  τούρκων στρατιωτικών προσπάθησε να εισέλθει στην Ελλάδα και  να ζητήσει άσυλο . Τα άτομα τώρα βρίσκονται  στην ... καθ οδών για Ανδριανούπολη }

Τα άτομα κτυπήθηκαν από τις Τουρκικές Αρχές.

Η Ελληνική αστυνομία και το σώμα των συνοριοφυλάκων  δεν έχει απολύτως καμία εμπλοκή, ούτε πήρε «χαμπάρι»

 Μέλη της νεοσύστατης ομάδας A.Τ.Α.Κ » που «αντικατέστησε άτυπα »  την ομάδα «Ειδική Απόρρητη Ομάδα Υψηλών Απαιτήσεων και Επικινδυνότητας» , εξαιτίας της εξτρεμιστικής δράσης των Αλβανικών Αρχών σε βάρος της Βορείου Ηπείρου και τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα  έστειλε  πρόσφατα "μήνυμα"  σε όλους τους Αλβανούς στην Ελλάδα μέσω της προσεγμένης επίθεσης σε βάρος του  οχήματος που επέβαιναν οι δύο  γνωστοί Αλβανοί ( για την εξτρεμιστική τους δράση σε Αλβανία – Ελλάδα  ) ιδιοκτήτης – ο ένας -  σε  μπαρ στην οδό Λιοσίων.

Παρόμοιες ενέργειές μας εφεξής , δεν θα γίνονται γνωστές και δεν θα αναλαμβάνουμε την ευθύνη

Εσείς όμως ..θα ξέρετε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας εσωτερικής ασφάλειας )"