Σήμερα είναι: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
greek english turkish
SUGAR ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

"Σφυρίζει αδιάφορα" ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για τις καταγγελίες σχετικά με το διαγωνισμό των LED;

"Σφυρίζει αδιάφορα" ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για τις καταγγελίες σχετικά με το διαγωνισμό των LED;

06-12-2017

Kαι δεύτερη επιστολή του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών, κατά την οποία καταγγέλλει μεταξύ άλλων και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την διακήρυξη φωτογραφικού διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, πριν 20 μέρες περίπου ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών ζητούσε την ακύρωση του διαγωνισμού με θέμα την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημοτικό φωτισμό με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED και την προμήθεια λαμπτήρων τύπου LED συνολικού ποσού 3.620.607,80€, γιατί όπως είχε αναφέρει προκύπτει η μη ισότιμη πρόσβαση των οικονομικών φορέων στη διαδικασία σύναψης σύμβασης.

Με εκ νέου επιστολή του ο Σύνδεσμος επισημαίνει πως ο Δήμος "σφυρίζει" αδιάφορα για τα όσα του είχε προσάψει με την πρώτη επιστολή, μιας και πέρασαν περισσότερες από 20 μέρες χωρίς να έχει εντοπίσει κάποια απόκριση του Δήμου επί των αιτημάτων της πρώτης καταγγελίας.

Έτσι ο Σύνδεσμος ζητά και πάλι την ακύρωση των διαγωνισμών και να προκηρυχθούν ξανά αλλά αυτή τη φορά ως έργα κι τονίζει πως πρέπει να άρουν κάθε φωτογραφικό - περιοριστικό κριτήριο επιλογής.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών εδώ.

Όλια Γκαντανίδου

ΤΕΡΖΕΝΙΔΗΣ 3