Σήμερα είναι: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
greek english turkish
TIMI MIKRO ΙΚΤΕΟ AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σε υψηλούς τόνους η 16η συνεδρίαση για τις παραλίες της Αλεξανδρούπολης - Τα "φιλέτα" ανήκουν σε ιδιώτες

Σε υψηλούς τόνους η 16η συνεδρίαση για τις παραλίες της Αλεξανδρούπολης - Τα "φιλέτα" ανήκουν σε ιδιώτες

12-06-2018

Η 16η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ξεκίνησε με εντάσεις. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις παραλίες της πόλης, που κατά την εκτίμηση της παράταξης έχουν παραχωρηθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ιδιώτες. 

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπράκης απατώντας στην Νίκη Δραμανίδου δημοτική σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης ανέφερε ότι από τα 28 χιλιόμετρατου μήκους της ακτής της Αλεξανδρούπολης, μόνο τα 9 έχουν παραχωρηθεί σε ιδιώτες και σύνεστησε να μην κάνει ερωτήσεις για τις εντυπώσεις!

Με την σειρά της η κα Δραμανίδου τόνισε ότι κατά την παράταξης που εκπροσωπεί οτι οι ελεύθερες παραλίες που μπορούν να έχουν πρόσβαση οι πολίτες είναι λίγες όπως επίσης και κακής ποιότητας αφού τα «φιλέτα» όπως ονομάζονται έχουν παραχωρηθεί προς ενοικίαση και οι κάτοικοι της πόλης πρέπει να καταβάλλουν χρήματα για να κάνουν μπάνιο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η κόντρα των δύο πλευρών έφτασε στο " κόκκινο" και κατέληξε με τον κ. Λαμπάκη να λέει σε αυστηρό τόνο «κυρία Δραμανίδου, δεν έχουμε κομμουνισμό πάρτε το χαμπάρι» και την κα Δραμανίδου με την σειρά της να τον κατηγορεί ότι «εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα, κύλησαν ομαλά υπερψηφίζοντας τα η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.

 

Εκλέγουμε