Σήμερα είναι: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ JOY BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σήμερα η 2η συνάντηση των 2 στρατιωτικών με τους γονείς τους στις φυλακές της Αδριανούπολης

Σήμερα η 2η συνάντηση των 2 στρατιωτικών με τους γονείς τους στις φυλακές της Αδριανούπολης

12-03-2018

Σήμερα οι γονείς των 2 στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τα παιδιά τους για δεύτερη φορά.

Η αγωνία κορυφώνεται μιας και δεν γνωρίζουν σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, μετά από δώδεκα ημέρες κράτησης.

Η τελευταία τους συνάντηση να υπενθυμίσουμε πως πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα και όπως είχαν επισημάνει οι γονείς, τα παιδιά τους ήταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση κάτι που τους είχε δώσει θάρρος.

Νωρίς το πρωί σήμερα, Δευτέρα 12 Μαρτίου οι 2 οικογένειες ξεκίνησαν από την Ορεστιάδα προς την Αδριανούπολη ώστε να ζητήσουν την σχετική άδεια από τον εισαγγελέα.

Έπειτα από 7 εφιαλτικές μέρες θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά, πίσω από τα τζάμια της φυλακής και να τους μιλήσουν μέσω τηλεφώνου.

"Δε μπορώ να σας περιγράφω πώς τον είδα και πως νιώθω σαν μάνα, δε μπορώ να σας περιγράψω... η ψυχή μου κλαίει», ανέφερε η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

"Όλος ο κόσμος είναι δίπλα μας, το θέμα είναι τι γίνεται, ποιος μπορεί να πιάσει το αυτί του Ερντογάν και να τον ταρακουνήσει λίγο που έχει τρελάνει τον κόσμο. Αυτό με ενδιαφέρει εμένα. Θέλω να γυρίσει το παιδί μου τώρα, σήμερα, αύριο. Οπωσδήποτε θέλω να γυρίσει σπίτι του".

Όλια Γκαντανίδου