Σήμερα είναι: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020
greek english turkish
ΚΡΟΝΟΣ SOHO VAMOS

Αθλητικά νέα

3ος στον 1ο Γύρο Κεντρικής Ελλάδας ο Δεληγεώργης
3ος στον 1ο Γύρο Κεντρικής Ελλάδας ο Δεληγεώργης

Στο βάθρο του "1ου Ποδηλατικού Γύρου Κεντρικής Ελλάδας" ο Αλεξανδρουπολίτης Δεληγεώργης

19-06-2017

Ο πρώτος Ποδηλατικός Γύρος Κεντρικής Ελλάδας 1400 χλμ με 11.000μ διοργανώθηκε στην Ελλάδα και φυσικά ο Εβρίτης υπεραθλητής ποδηλάτης Δεληγεώργης Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να λείπει.

Στον 1ο Γύρο Κεντρικής Ελλάδας συμμετείχαν 43 αθλητές από Αυστρία, Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ρωσία, Ισραήλ και φυσικά από Ελλάδα - τερμάτισαν οι 40.

Η εκκίνηση δόθηκε με έντονη βροχή από την Ελευσίνα και η συνέχεια έγινε στα Καμμένα Βούρλα, τη Δομοκό, τον Αγιόκαμπο, την Αλεξάνδρεια, την Καστοριά, την Κόνιτσα, τα Σύβοτα, την Άρτα, το Αγρίνιο, τη Ναύπακτο και ο τερματισμός έγινε στην Ελευσίνα.

Ο Δεληγιώργης μαζί με τον συναθλητή και πολύ φίλο του Steffen ήταν συνεχώς μπροστά και οδηγούσανε τον αγώνα.

Και κάπου εκεί ο Δεληγιώργης έδειξε πως πάνω από όλα εκτός από αθλητής, είναι άνθρωπος. Όταν ένας Βερολινέζος συναθλητής του έπεσε, ο Δεληγιώργης μαζί με τον Steffen γύρισαν να τον βοηθήσουν, ώστε να συνεχίσει τον αγώνα του. Ο Κωνσταντίνος έτρεξε να φωνάξει το αυτοκίνητο συνοδείας που βρισκόταν πιο πίσω.

Για πάνω από 500 χλμ ο δικός μας Κωνσταντίνος ήταν πρώτος αλλά δυστυχώς λόγω μηχανικών προβλημάτων ανέβαινε με "βαρύ πηδάλι" όλες τις ανηφόρες.

Στο τέλος, παρόλα τα προβλήματα κατάφερε να τερματίσει στον τρίτο χρόνο και να είναι ο 1ος Έλληνας που κατάφερε να τερματίσει πρίν τις 90 ώρες (83:30).

Να επισημάνουμε πως οι επόμενοι κάλυψαν την απόσταση σε πάνω από 95 ώρες.

Συγχαρητήρια Κώστα όχι μόνο για τις εξαιρετικές σου επιδόσεις αλλά και για το ήθος σου! Πάντα επιτυχίες!