Σήμερα είναι: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
greek english turkish
JOY TIMI MIKRO BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Stop σε χιλιάδες ευρώ και λέβα έβαλαν οι ελεγκτές του Τελωνείου Κήπων

Stop σε χιλιάδες ευρώ και λέβα έβαλαν οι ελεγκτές του Τελωνείου Κήπων

19-03-2017

Stop σε πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά και βουλγάρικα Λέβα Βουλγαρίας έβαλαν οι ελεγκτές του Τμήματος Διέλευσης του Τελωνείου Κήπων.

 Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 οι ελεγκτές του Τμήματος Διέλευσης του Τελωνείου Κήπων σε αυτοκίνητο με αριθ. κυκλοφορίας βουλγαρικών αρχών, το ποιο πραγματοποίησε είσοδο στην χώρα μας, ανακάλυψαν σε προσωπική χειραποσκευή του οδηγού ογδόντα επτά χιλιάδες (87.000) Λέβα Βουλγαρίας, για το οποία δεν υπέβαλε την προβλεπόμενη από την νομοθεσία δήλωση ρευστών διαθεσίμων.

Το χρηματικό ποσό δεσμεύτηκε από το τελωνείο, θα γίνει εφαρμογή της κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας, και το προβλεπόμενο πρόστιμο είναι της τάξης των έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων (11.500) ευρώ.

Σε άλλο έλεγχο που πραγματοποίησαν στις 20/3/2017 οι ελεγκτές του Τμήματος Δίωξης του Τελωνείου Κήπων σε λεωφορείο το οποίο πραγματοποιούσε δρομολόγιο Θεσ/νίκης – Κων/πολης, ανακάλυψαν σε αποσκευή πλάτης επιβάτη – επιχειρηματία κινεζικής καταγωγής, είκοσι έξι χιλιάδες πεντακόσια (26.500) ευρώ, για το οποία δεν υπέβαλε την προβλεπόμενη από την νομοθεσία δήλωση ρευστών διαθεσίμων.

Το χρηματικό ποσό δεσμεύτηκε από το τελωνείο, έγινε εφαρμογή της κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας, επιβλήθηκε πρόστιμο έξι χιλιάδων οκτακοσίων (6.800) ευρώ.

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία των ελεγκτών του Τμήματος Διέλευσης του Τελωνείου Κήπων.