Σήμερα είναι: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
greek english turkish
BABY SHOP AL FARO BLD

Αθλητικά νέα

Φώτο αρχείου.
Φώτο αρχείου.

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις για τον Αλεξανδρουπολίτη ποδηλάτη Κωνσταντίνο Δεληγιώργη

13-03-2018

Κατάμεστο από πλήθος κόσμου ήταν πρίν λίγες ημέρες το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, για την καθιερωμένη εκδήλωση κοπή της πίτας σε ένα άριστο κλίμα προσωπικοτήτων, κατά την οποία
ακολούθησαν βραβεύσεις διακεκριμένων αθλητών, όπου μεταξύ των οποίων έντονη αίσθηση προκάλεσε για άλλη μία φορά η παρουσία του δικού μας ποδηλάτη, ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΔΕΛΗΓΕΏΡΓΗ!

Τονίστηκε επίσης, ότι με την περσινή συλλογή μεταλλίων η ποδηλατική ομάδα του ΠΑΟΚ
κατατάχθηκε στην πρώτη βαθμολογικά θέση στην βόρεια Ελλάδα.

Σημαντικός ήταν ο χρόνος του Κωνσταντίνου, ως ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον μεγαλύτερο υπερ-μαραθώνιο ποδηλατικό γύρο της Ελλάδος 1400 χλμ. 

"..Περιέργως εδώ στην Ελλάδα, χάνομαι συνέχεια στις διαδρομές σε σχέση με 'έξω'. Χρειάζεται ακριβέστερη χάραξη", μας είπε και δόθηκε έμφαση, στην σημαντική επιτυχία του που έκανε την καλύτερη επίδοση το 2016 στο εξωτερικό, ως ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας έως τώρα, που κέρδισε υπερ-μαραθώνιο 1250 και πλέον χιλιομέτρων!

"Ειναι πολύ τιμητικό για 'μένα που ακόμη και μετά από δύο χρόνια προβάλουν σ'ένα πολύ καλύτερο 'σέντιμεντ', τον υπερμαραθώνιο που έτρεξα με πάρα πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Ήμουν μόνος εναντίον πολλών και έπρεπε να καταφέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, άλλωστε το χρωστούσα...".

Και οι επιτυχίες του δεν σταματούν εκεί. Αξιόλογοι ειναι και οι χρόνοι του σε άλλα μεγάλα αθλήματα που πραγματοποιήθηκαν στην Θράκη. Έτσι, μετά από προσκλήσεις τοπικών διοργανωτών για την συμμετοχή του σε αγώνες τρεξίματος, κατέκτησε πολύ καλές θέσεις τόσο σε ημιμαραθώνιο όσο και στο Run Greece καθώς και σε άλλους στους οποίους υπήρξαν και διεθνείς συμμετοχές!

"Δεν ειμαι δρομέας, ούτε προπονούμαι στο τρέξιμο διότι δεν υπάρχουν περιθώρια τραυματισμών. Απλώς προσπαθώ να στηρίζω την κάθε τοπική διοργάνωση. Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένειά μου και όλους αυτούς που με στηρίζουν σε ό,τι και να κάνω".

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το e-evros. gr για την πολυετή στήριξη του αλλά και τους προπονητές και να συγχαρεί τους αθλητές της ομάδος του, για τις επιτυχίες  σε όλες τις κατηγορίες, ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν τις
διεθνείς νίκες τους.

Ομολογουμένως, για ακόμη μία φορά οι επιτυχίες του Κωνσταντίνου, συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους αναδεικνύοντας συνεχώς την πόλη μας.

Έτσι αυξάνεται ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για την ποδηλασία προσπαθώντας να τον ακολουθήσουν.

Αξιοσημείωτο ειναι πως η φετινή ποδηλατική χρονιά, που την ξαναξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη, έκλεισε τα 11 χρόνια (2008-2018) διοργανώσεων υπερ-μαραθωνίων αποστάσεων στην Θράκη, με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, και ευχαρίστησε θερμά όλους τους φίλους-συμμετέχοντες για την στήριξή τους.

Όσοι τον γνωρίζουμε προσωπικά, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ειναι φίλος μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία για όλους τους επόμενους
στόχους του!

Η γιορτή έκλεισε με το κόψιμο της πίτας καθώς και διάφορα αναμνηστικά δώρα προσφέρθηκαν στους τυχερούς αθλητές.