Σήμερα είναι: Τρίτη, 24 Απριλίου 2018
greek english turkish
SUGAR AL FARO BABY SHOP

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συνεχίζονται τη Τετάρτη οι διαλέξεις της Ακαδημίας Π.Ε. Έβρου

Συνεχίζονται τη Τετάρτη οι διαλέξεις της Ακαδημίας Π.Ε. Έβρου

11-01-2016

Η «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕ ΕΒΡΟΥ» αποτελεί μια καινοτόμο δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης - Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με στόχο τη Δια Βίου Μάθηση και Εκπαίδευση των πολιτών και τη διασύνδεση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με τους πολίτες και την κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι κύκλοι διαλέξεων από την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕ ΕΒΡΟΥ», που ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2015, συνεχίζονται από την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016.

Στην Αλεξανδρούπολη, στο κτίριο του «ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ», πραγματοποιούνται οι δύο θεματικές ενότητες «ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ», με διαλέξεις από Καθηγητές των Σχολών Επιστημών Αγωγής και Επιστημών Υγείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) Την ίδια ημέρα, στη Ν. Ορεστιάδα, σε συνεργασία με το Δήμο Ορεστιάδας, θα ξεκινήσει και η τρίτη θεματική ενότητα «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» με διαλέξεις από Καθηγητές της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δ.Π.Θ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου του Δήμου Ορεστιάδας.

Τις διαλέξεις παρακολουθούν δωρεάν οι πολίτες που έχουν εγγραφεί ήδη στην «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕ ΕΒΡΟΥ», ενώ μετά την ολοκλήρωση του κάθε θεματικού κύκλου, θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές και οι όροι, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Έβρου.

ALEXPO

σαν σημερα


IREPAIR GENIKO
ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ
MIKEL DEXIA
ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Ο καιρός στον Έβρο


Ο καιρός στον Έβρο

photo της εβδομαδας


"Λουτρά Έβρου: Κάθε γωνία και ένας λόγος για φωτογραφία"
"Λουτρά Έβρου: Κάθε γωνία και ένας λόγος για φωτογραφία"