Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

"Παίρνει σάρκα και οστά" ένας νέος σύλλογος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης!
"Παίρνει σάρκα και οστά" ένας νέος σύλλογος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης!

To e-evros.gr συνομιλεί με το 1ο Σύλλογο Αποφοίτων του ΔΠΘ

26-02-2021

"Παίρνει σάρκα και οστά" ένας νέος σύλλογος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης! Για ακόμη μια φορά η δημιουργικότητα και η έμπνευση "κυριαρχεί" στο Δημοκρίτειο. Έχει δημιουργηθεί ένας νέος σύλλογος που αφορά τους απόφοιτους του Δημοκριτείου και μας υπόσχεται πολλά.

Μέσα από την πλατφόρμα zoom, το e-evros.gr συνομιλεί με τις δύο εκπροσώπους τύπου, την Μαρία Αραμπατζάκη και την Κατερίνα Μανανά όπου και μιλήσαμε μαζί τους, για το πως ξεκίνησε ο σύλλογος, ποια είναι τα μέλη του αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι τους.

Κύριο μέλημα του συλλόγου Αποφοίτων του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης είναι η ομαλή πρόσβαση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας, η ενημέρωση τους για τις δυνατότητες που έχουν ανάλογα με το πτυχίο τους, να τους δώσουν τυχόν συμβουλές και διευκρινίσεις αλλά φυσικά και να διατηρήσουν την επαφή τους με το ΔΠΘ τόσο με τους καθηγητές όσο και με τους ίδιους τους παλιούς συμφοιτητές τους.

Αρχικά να τονίσουμε πως ο σύλλογος απαρτίζεται από διάφορα τμήματα του Δημοκριτείου. Στις 5 φεβρουαρίου  έγινε συνεδρίαση όπου και αναδείχθηκε το νέο προεδρείο.

Το 1ο Διοικητικό Συμβούλιο είναι:

  • Πρόεδρος: Ι.Μυταυτσή
  • Αντιπρόεδρος: Λ.Νεδέλκο
  • Γενικός Γραμματέας: Σ.Αλεξιάδη 
  • Ταμίας: Χ.Καρανικόλα
  • Ταμίας Β': Ν.Μήτσα 
  • Εκπρόσωποι Τύπου: Αι.Μανανά και Μ.Αραμπατζάκη 
  • Μέλη: Α.Καφάση και Φ.Φιλιππίδη

Ακολουθεί η συνέντευξη με τις εκπρόσωπους τύπου του νέου συλλόγου με όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλατε να μάθετε για το νέο σύλλογο.

Φ.Δούκογλου