Σήμερα είναι: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
greek english turkish
AL FARO TIMI MIKRO BLD

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του.
Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του.

Το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Αν. Μακεδονίας - Θράκης (video - φωτορεπορτάζ)

14-11-2017

2η ημέρα (14/11/2017):

Ζωντανή μετάδοση από το "κλείσιμο" του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου στην Κομοτηνή και την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα:

Η άφιξη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο που φιλοξενείται το «6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση»: 

Μιλήσαμε με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά σχετικά με τις εξελίξεις που προκύπτουν από το συνέδριο.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκου Παππά, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της ΑΜΘ.

Ολόκληρο το πρόγραμμα του συνεδρίου το βρίσκετε εδώ.

Με συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα "καλωσορίσουν" 15 Φορείς του Έβρου αλλά και η ΑΔΕΔΥ Έβρου, τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή, σήμερα το απόγευμα. Λεπτομέρειες εδώ.


1η ημέρα (13/11/2017):

Ξεκίνησε τη Δευτέρα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Πρόκειται για το έκτο Συνέδριο που πραγματοποιείται στον κύκλο των 13 Περιφερειακών Συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021». 

Την έναρξη του συνεδρίου κύρηξε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης  αλλά και ο περιφερειάρχης  ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν το μεσημέρι με ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Να θυμήσουμε πως το συνέδριο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Παρακολουθήστε τι δήλωσε στο e-evros. gr o Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκης για θέματα που απασχολούν την περιοχή μας λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου.

Την έναρξη του συνεδρίου κύρηξε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης:

Στιγμιότυπα ομιλιών Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργου Σταθάκη και Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Κουρουμπλή:

O Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκης μίλησε για θέματα που απασχολούν την περιοχή μας

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου συνομιλούμε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση

Η ομιλία της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου στο Περιφερειακό Συνέδριο: