Σήμερα είναι: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018
greek english turkish
TIMI MIKRO JOY AL FARO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

To "τερμάτισε" ο Μιχαλεντζάκης - Ξανά στην κορυφή με το χρυσό στο στήθος (video)

To "τερμάτισε" ο Μιχαλεντζάκης - Ξανά στην κορυφή με το χρυσό στο στήθος (video)

07-12-2017

Και ναι! Είναι γεγονός! "Σαρώνει" τα χρυσά μετάλλια στο πέρασμά του!

Ο λόγος για το Χρυσό Παραολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη που για ακόμη μία φορά μας έκανε υπερήφανους αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, που διεξάγεται στο Μεξικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης χθες, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, αγωνίστηκε 2 φορές, μία το απόγευμα στις 18:00 στον προκριματικό αγώνα των 100μ πεταλούδας της κατηγορίας s9, όπου είχε τον καλύτερο χρόνο και έπειτα στις 03:30 (ώρες Ελλάδος) στον τελικό αγώνα όπου και πάλι τερμάτισε πρώτος και η νίκη του αυτή τον έστειλε κατευθείαν στο πιο ψηλό βάθρο!

Θερμά συγχαρητήρια Δημοσθένη, μας έκανες να ανατριχιάσουμε ακόμη μία φορά! Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Το e-evros.gr πάντα κοντά στην προσπάθεια των αθλητών και ως χορηγός επικοινωνίας του Δημοσθένη σας παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτογενές υλικό από τους αγώνες του!

Τέλος, να επισημάνουμε πως κατά την άφιξή του στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου η οικογένεια και οι φίλοι του Δημοσθένη θα τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο στις 19.30.

Όλια Γκαντανίδου

Παρακολουθήσατε live τον προκριματικό αγώνα από το κολυμβητήριο του Μεξικό:

Aλλά και τον τελικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 3.30 ώρα Ελλάδος:

ΤΕΡΖΕΝΙΔΗΣ 2