Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Χάνα & Χάνα: Ο μοναδικός παιδότοπος στην Αλεξανδρούπολη με ηλεκτρονική κράτηση

Χάνα & Χάνα: Ο μοναδικός παιδότοπος στην Αλεξανδρούπολη με ηλεκτρονική κράτηση

23-09-2021

Ο παιδότοπος “Χάνα & Χάνα” είναι ο μοναδικός παιδότοπος στην Αν. Μακεδονία - Θράκη που έχει on line  προκράτηση δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ!

Έχει δική του επαγγελματική κουζίνα με απίστευτα μαμαδίστικα γλυκά, σνάκ & σάντουις!

Διαλέγετε εσείς την ώρα ή τις ώρες που επιθυμείτε (1/1,5/2/2,5/3) με τα παιδιά σας να παίζουν σαν το σπίτι τους. Εκμεταλευτείτε το γεγονός και αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν δημιουργικά και υγειινά στον μοναδικό χώρο της #xanaxana!

 Η κλιματιζόμενη - θερμαινόμενη αίθουσα  & ο χώρος παιχνιδιού βάση νόμου μπορεί να φιλοξενήσει 5 παιδιά (αλλά λόγω covid μειώνονται σε 2) γι’ αυτό το λόγο διαλέγετε εσείς την ώρα ή τις ώρες που επιθυμείτε μέσω της ηλεκτρονικής μας κράτησης και είστε trendy. 

Σύμφωνα με τo ΦΕΚ που εξέδωσε η κυβέρνηση, ισχύουν τα παρακάτω: Β , ν. 4337/18-9-2021 - σελ. 57910-57913

  • Στο χώρο του παιδότοπου παίζουν 1 παιδί κάθε 5 τμ
  • Συνοδοί έως 2 άτομα στον χώρο αναμονής με μάσκα 
  • Σε υπαίθριο ή εξωτερικό χώρο δεν χρειάζεται η χρήση μάσκας
  • Για να πάει ο γονιός το παιδί του στην τουαλέτα και δεν είναι εμβολιασμένος δεν χρειάζεται να βάλει μάσκα
  • Στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος πρέπει για να καθίσετε να έχετε μαζί σας το πιστοποιητικό εμβολιασμού
  • Το σημαντικότερο από όλα είναι οτι η προσέλευση των παιδιών και των συνοδών τους πρέπει να γίνεται σταδιακά και μετά από ραντεβού μέσω τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής προκράτησης ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός
  • Η τήρηση των ραντεβού βοηθάει την ιχνηλάτηση στην περίπτωση κρούσματος στο παιδότοπο

 Πάρτε μια γευση απο το μενού μας:

Τοστ, κλαμπ σαντουιτς, πατάτες τηγανιτές με κίτρινα τυριά, αυγά μάτια πάνω σε πατάτες τηγανητές, μπουγάτσα με τυρί και γλυκιά, hot dog, κρέπα αλμυρή και γλυκιά,  Σαλάτα καίσαρα, ρόκα παρμεζάνα, τόνου, hamburger  απλό και Σπέσιαλ Xana, πίτσα μαργαρίτα,σπέσιαλ, νηστίσιμη και γλυκιά με πραλίνα & μπανάνα, ποικιλία μπύρας και τσίπουρου, παγωτό, βάφλα, σουφλέ σοκολάτας, γλυκό ημέρας!

 Και... όσοι δεν είστε της τεχνολογίας καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 2551061403 ή 6976906712 και κλείστε το ραντεβού σας. 

Χάνα & Χάνα: Ο μοναδικός παιδότοπος στην Αλεξανδρούπολη με ηλεκτρονική κράτηση Χάνα & Χάνα: Ο μοναδικός παιδότοπος στην Αλεξανδρούπολη με ηλεκτρονική κράτηση Χάνα & Χάνα: Ο μοναδικός παιδότοπος στην Αλεξανδρούπολη με ηλεκτρονική κράτηση Χάνα & Χάνα: Ο μοναδικός παιδότοπος στην Αλεξανδρούπολη με ηλεκτρονική κράτηση