Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
πρεπει να δειτε
Anemos
Anemos
Seaside coffee & bar
Απολλωνιάδος 2

Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Fruit land
Fruit land
Οπωροπαντοπωλείο
14ης Μαΐου 125

Sport Vibes
Sport Vibes
Αθλητικά είδη
Ελ. Βενιζέλου 56

DHL Express
DHL Express
Ταχυμεταφορές
Δημ. Καραολή 76 - 78

Φωτογράφοι

Fairytaleweddings (Υπηρεσίες φωτογραφίας & video)

Fairytaleweddings - Υπηρεσίες φωτογραφίας & video
(Υπηρεσίες φωτογραφίας & video)
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Βιζβίζη 42
Τηλέφωνο: 25511 - 12366

- Γάμος

Ο κάθε γάμος είναι σαν εκείνο το μικρό, απολαυστικό κομμάτι, μιας εύγευστης πάστας, όπου έχει καταφέρει να ξεμείνει κάπου επάνω στα χίλια του αγαπημένου σου συντρόφου. Ένα κομμάτι το οποίο επιθυμείς να απολαύσεις για λίγο ακόμα...

Για την εκρηκτική του γεύση που θα πλημυρίσει για ακόμα μια φορά και την πιο απόμακρη γωνιά του ουρανίσκου σου, αλλά επειδή ζητάς και ακόμα ένα απαλό φιλί. Αυτό το συναίσθημα έχει την ίδια ενέργεια μια την ημέρα ενός γάμου. Μια ημέρα αφιερωμένη στην μοναδική αγάπη δύο ψυχών.

Ως φωτογράφος αναζητάω να αποτυπώσω, τα χαμογέλα, τα φιλιά και τις αγκαλιές, αξιολάτρευτες στιγμές με τους αγαπημένους φίλους και τους συγγενείς. Να αποτυπώσω το στυλ και όλες τις μικρές λεπτομερείς, που σχεδιάσατε για αυτή την ημέρα με τόσο αγάπη. Την αστείρευτη ενέργεια της βραδινής δεξίωσης και τις μεθυστικές χορευτικές ικανότητες…

Κάθε μία από αυτές τις στιγμές είναι σαν αυτό το μικρό γευστικό κομματάκι πάστας. Ένα κομμάτι ζωής που πάντα θα θέλουμε να το γευτούμε για λίγο ακόμα.

- Βάπτιση

Χρώματα, χαμόγελα, γεύσεις και λουλουδιών αρώματα… Βάπτιση, μια ημέρα χαράς και ευλογίας. Μια φωτογραφική ιστορία  βασισμένη στην στιγμή και στο συναίσθημα.

Μια επόμενη ημέρα κάπου στη φύση παρέα όλοι μαζί  για την πρώτη μας οικογενειακή φωτογράφιση για ένα πιο όμορφο άλμπουμ.

*Σαν φωτογράφος δεν θα σας δείξω στιγμές με πρόσωπα από βαπτίσεις (η αν δείξω θα είναι ελάχιστα) γιατί θεωρώ ότι τα μικρά παιδιά έχουν το δικαίωμα της προστασία από το internet.

- Υπηρεσίες

  • Καλλιτεχνική αποτύπωση εκδηλώσεων
  • Καλλιτεχνικό πορτραίτο
  • Εμπορική Φωτογράφηση μόδας & E-shop
  • Κινηματογράφηση επαγγελματικών & διαφημιστικών spot

Instagram: fairytalewedd

 


Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video Υπηρεσίες φωτογραφίας & video