Κινηματογράφοι
Ηλύσια (Κινηματογράφος)
(Κινηματογράφος)
Πέρασαν σχεδόν ενενήντα χρόνια από την πρώτη προβολή ταινίας -βωβού φυσικά- κινηματογράφου στην ανακαινισμένη καπναποθήκη που παραχωρήθηκε από το Δήμο στο Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης και έμελλε να γίνει ο πρώτος κινηματογράφος που λειτούργησε στην πόλη.
Ο αγώνας του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης, τα πρώτα χρόνια, για να διατηρηθεί και να καθιερωθεί ως αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού της πόλης καθώς και η συνολική πορεία του κινηματογράφου «Ηλύσια» είναι συνυφασμένη με την ιστορία του τόπου.
Σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη προβολή στον ιστορικό κινηματογράφο της οδού Μαζαράκη, τα «Ηλύσια» ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους, υπό νέα διεύθυνση και οι ήρωες αποκτούν, πέρα από φωνή και μια τρίτη διάσταση.
Εξοπλισμένος πλέον με τα πιο σύγχρονα συστήματα ήχου και εικόνας Dolby Digital 3D και σε ένα ζεστό και ανακαινισμένο χώρο, ο κινηματογράφος παρέχει στους πελάτες του εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών.
Από την Πέμπτη 25 Αυγούστου σας περιμένουμε στον ανανεωμένο χώρο μας!
Ειδικές τιμές για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και ειδικές προβολές όπου το μειωμένο εισιτήριο θα ισχύει για όλους.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ταινίες 2D
7€ Κανονικό|
5€ Παιδιά κάτω των 12 ετών, μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, Α.Μ.Ε.Α., στρατιώτες και φοιτητές.
Ταινίες 3D
9€ Κανονικό
7€ Παιδιά κάτω των 12 ετών, μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, Α.Μ.Ε.Α., στρατιώτες και φοιτητές.
Κάθε Πέμπτη μειωμένη είσοδος για όλους: 5€ και για 3D ταινίες 7€
Κάθε Τρίτη μειωμένη είσοδος για ανέργους: 5€ και για 3D ταινίες 7€
EN
TR













