Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ
πρεπει να δειτε
Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Ν.Ο.Α.
Ν.Ο.Α.
Cafe - Bar
Λιμάνι Αλεξ/πολης

Σπίτι του Γλυκού
Σπίτι του Γλυκού
Catering - Ζαχαροπλαστεία
Ι. Καβύρη 47

Γευσιτέλεια
Γευσιτέλεια
Ταχυφαγείον
Βενιζέλου 31

Κουφώματα

ΜΑΤΘΑΙΟΥ Windows & Doors (Κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων)

ΜΑΤΘΑΙΟΥ Windows & Doors - Κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων
(Κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων)
Πόλη: Ορεστιάδα
Περιοχή: Ορεστιάδα
Διεύθυνση: Ευριπίδου 70
Τηλέφωνο: 2552022669 & 6932562813

 

Η εταιρεία "ΜΑΤΘΑΙΟΥ Windows & Doors" εδρεύει στην Ορεστιάδα επί της Ευριπιδου 70, γεννήθηκε το 1923 με την κατασκευή σιδερένιων κουφωμάτων και τζαμαριών, μετά το 1960 ήρθαν τα πρώτα κουφώματα αλουμινίου και έπειτα το 1984 προσάχθηκαν και τα PVC σαν κατασκευή (οχι εμπορία), στην μεγάλη γκάμα ενεργειακών κουφωμάτων μας προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, καθώς και συστημάτων PVC & αλουμινίου. Με επικεφαλής τον Κωντντίνου Ματθαίου και μια ομάδα έμπειρων τεχνικών αναλαμβάνουμε παντώς είδους μεταλλικές κατασκευές εξυπηρετώντας ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Η "ΜΑΤΘΑΙΟΥ Windows & Doors" είναι μια εταιρεία με τεράστια τεχνογνωσία στο χώρο των ενεργειακών κουφωμάτων. Διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής κουφωμάτων PVC & αλουμινίου με έμπειρο προσωπικό και παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια κατασκευής κάθε έργου.

Από τη μελέτη του κάθε χώρου και τις εξειδικευμένες προτάσεις, στην κατασκευή των κουφωμάτων με τις υψηλότερες προδιαγραφές, την εγκατάσταση τους και την πλήρη υποστήριξη σε κάθε βήμα, η "ΜΑΤΘΑΙΟΥ Windows & Doors" είναι δίπλα σας προσφέροντας σας ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε σας ανάγκη. Διαθέτοντας άριστη ποιότητα υλικών και εργασιών αναλαμβάνουμε κατασκευές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια και επαγγελματισμό. Διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τις πιο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των κουφωμάτων προσφέροντάς σας τα καλύτερα προίόντα της αγοράς.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν παντός είδους κατασκευές PVC & αλουμινίου, inox και σιδήρου για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Συστήματα PVC & αλουμινίου, Κουφώματα PVC & αλουμινίου, Σιδηροκατασκευές, Κάγκελα, Πέργκολες, Decks, Σκάλες, Μεταλλικές κατασκευές, Πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, Κάγκελα αλουμινίου, Κάγκελα inox, Ειδικές μεταλλικές κατασκευές, Αυλόπορτες, Γκαραζόπορτες, Ρολά ασφάλειας, Σιδεριές ασφάλειας, Συρόμενες πόρτες σιδηρού, Σιδερένιες ανοιγόμενες πόρτες, Κάγκελα μπαλκονιού και αυλής.

Βρείτε φωτογραφίες από τα έργα μας με ένα κλικ στα παρακάτω site: 

http://www.winmat.gr 

http://.matthaiou.com.gr 

Αναλυτικά οι εφαρμογές της θερμογραφίας σε ένα κτίριο:

Η θερμογραφία είναι τόσο πολύτιμο και ευέλικτο εργαλείο, που είναι αδύνατον να απαριθμηθούν όλες οι εφαρμογές της σε ένα κτίριο. Νέοι και καινοτόμοι τρόποι χρήσης της τεχνολογίας της θερμογραφίας αναπτύσσονται κάθε μέρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μέσω της θερμογράφησης εντοπίζονται τα εξής:

 • Οι ενεργειακές απώλειες του κτιρίου
 • Η τοποθεσία και ο αριθμός των διαρροών αέρα στο κτίριο
 • Διαρροές στους αγωγούς
 • Η ύπαρξη/αποτελεσματικότητα της μόνωσης στους τοίχους και στην οροφή
 • Ύπαρξη προβλημάτων υγρασίας και μούχλας
 • Πιθανά προβλήματα στο σύστημα θέρμανσης, ΖΝΧ και κλιματισμού
 • Θερμογέφυρες
 • Προβλήματα στεγανότητας και μόνωσης στα παράθυρα και τις πόρτες του κτιρίου
 • Προβλήματα στα ηλεκτρολογικά συστήματα, στις καλωδιώσεις και στους ηλεκτρολογικούς πίνακες
 • Εκτίμηση εξοικονόμησης ενέργειας μετά από επισκευή φθορών που εντοπίστηκαν ή μετά από θερμομόνωση δώματος ή θερμοπρόσοψη
 • Εντοπίζει τη διείσδυση του νερού σε επίπεδες στέγες

Ζητήστε μας προσφορά και τιμές για θερμογραφία,επικοινωνήστε μαζί μας. Δίνουμε λύσεις στον εντοπισμό προβλημάτων με την θερμογραφία. Απλά!


Κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων Κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων Κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων Κατασκευαστική μονάδα κουφωμάτων