Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
πρεπει να δειτε
Φάρος
Φάρος
Ραδιοταξί - Ειδικά οχήματα
Μακράς Γέφυρας 2

Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Καλλονιάτης Μ. Ιωάννης
Κατασκευή & Τοποθέτηση κουφωμάτων
Απαλός

Παπαδημητρίου
Παπαδημητρίου
Ποτοποιΐα - Κάβα
Λ. Δημοκρατίας 95

Bio clean - Δαρμής Θ.
Bio clean - Δαρμής Θ.
Βιοκαθαρισμοί - Βαφές οχημάτων
3ο χλμ Αλεξ/πολης - Αμφιτρίτης

Hotel Erika
Hotel Erika
Ξενοδοχείο
Δ. Καραολή 110
Καταχωρήστε την επιχείρησή σας
νεες καταχωρησεις
Σπίτι του Γλυκού
Σπίτι του Γλυκού
Catering - Ζαχαροπλαστεία
Ι. Καβύρη 47

Agora
Agora
Market + quality coffee
E. Βενιζέλου 45

Ιχθύες
Ιχθύες
Ψαροπωλείον - στρεετφουντ - ντελικατέσεν
Λ. Δημοκρατίας 330

Εσώρουχα

Τσώμος Αντώνης (Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα")

Τσώμος Αντώνης - Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα"
(Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα")
Πόλη: Αλεξανδρούπολη
Περιοχή: Κέντρο
Διεύθυνση: Σάμου 3
Τηλέφωνο: 6994799213 & 6978189410

 

Η Βιοτεχνία εσωρούχων “Νίτσα”, σέβεται τους πελάτες της αναλύοντας διεξοδικά και εξατομικευμένα τις ανάγκες τους, προτείνοντας πάντα την βέλτιστη εμπορική λύση. Δημιουργήθηκε το 1992, με όρεξη για κατασκευή και πώληση Eλληνικών εσωρούχων για όλη την οικογένεια.

Στην βιοτεχνία μας μπορείτε να βρείτε ποικιλία εσωρούχων της επιλογής σας. Η ποιότητα και η υφή τον υφασμάτων μας θα σας αφήσει σίγουρα ικανοποιημένους.

Επίσης, η βιοτεχνία μας προφέρει και δυνατότητα χονδρικής πώλησης αλλά και λιανικής σε ολόκληρο τον Έβρο. 

Σας προσφέρουμε επίσης, ποικιλία προστατευτικών μασκών σε διάφορα μεγέθη, σχήματα αλλά και χρώματα της αρεσκείας σας για μικρούς και μεγάλους. Ωστόσο είναι εξοπλισμένες για να σας προστατεύουν σε κάθε περίπτωση. 

Παράλληλα, ακόμη ένας λόγος για να προτιμήσετε την βιοτεχνία μας είναι πως οι μάσκες μας διαθέτουν βαμβάκι για περισσότερη προστασία και είναι φτιαγμένες με όλη μας την αγάπη και την αφοσίωση για εσάς! 

Τέλος, εάν είστε fan της λαϊκής αγοράς, μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα μας στον πάγκο του Βαγγέλη Παπαδόπουλου γνωστό σε όλους μας με τα αρχικά Π.Ε. σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Σουφλί και Ορεστιάδα.

 Στη βιοτεχνίας θα βρείτε επίσης, δυο ειδών βαμβακερές μάσκες

Το πρώτο είδος, είναι μάσκες με σταθερό βαμβακερό ύφασμα στο οποίο δημιουργούνται πιέτες. Ένα- ένα κομμάτι του υφάσματος σχεδιάζεται, κόβεται, σιδερώνεται και ράβεται χωριστά. Στις άκρες της μάσκας, ράβεται μαλακό λάστιχο με σκοπό την εύκολη χρήση της.

Το δεύτερο είδος, είναι επίσης, βαμβακερές μάσκες με διπλό ύφασμα, ελαστικό με ραφή στη μέση, για καλύτερη εφαρμογή. Στις άκρες της μάσκας ράβεται μαλακό ύφασμα, η λεγόμενη φάσα, αντί του λάστιχου.


Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα" Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα" Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα" Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα" Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα" Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα" Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα" Βιοτεχνία εσωρούχων "Νίτσα"