Σήμερα είναι: Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
greek english turkish
OPOS PALIA SALGAMIS BABY SHOP AL FARO

Παιδεία - Εκπαίδευση

Δάσκαλος αναλαμβάνει τη καθημερινή προετοιμασία παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου.

16-08-2017
Απόφοιτος παιδαγωγικού τμήματος , με εμπειρία στη διδασκαλία, αναλαμβάνει την καθημερινή προετοιμασία μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα. Τιμές χαμηλές , προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής.
περισσότερα

Έμπειρη παιδαγωγός αναλαμβάνει παράλληλη στήριξη σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού.

11-08-2017
Έμπειρη παιδαγωγός με μεταπτυχιακό στην εκπαιδευτική ψυχολογία και πολύωρα σεμινάρια σχετικά με την ειδική αγωγή, αναλαμβάνει την παράλληλη στήριξη σε παιδιά νηπιαγωγείου αλλά και δημοτικού με την έναρξη της νέας
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών.

08-08-2017
Σύγχρονη διδακτική των μαθηματικών σε μαθητές (όλων των τάξεων) & φοιτητές που αναζητούν τη μέγιστη επίτευξη των στόχων τους στα μαθηματικά. - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. - ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από έμπειρο καθηγητή μουσικολογίας.

08-08-2017
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου από έμπειρο καθηγητή μουσικολογίας. Τιμές προσιτές . Περισσότερες πληροφορίες δίνονται τηλεφωνικά. 
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ΑΟΘ σε μαθητές Γ' ενιαίου λυκείου από απόφοιτη οικονομικών σπουδών.

01-08-2017
Οικονομολόγος καθηγήτρια απόφοιτη οικονομικών σπουδών του Δ.Π.Θ. πτυχιούχος Ανώτατης Παιδαγωγικής Σχολής (ΑΣΠΑΙΤΕ) με μεταπτυχιακό του ΕΑΠ στην τραπεζική παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ΑΟΘ σε μαθητές Γ' Ενιαίου Λυκείου με
περισσότερα

Παρέχεται δημιουργική απασχόληση και φύλαξη νηπίων στην Αλεξανδρούπολη.

31-07-2017
Παρέχεται δημιουργική απασχόληση και φύλαξη νηπίων απο έμπειρη παιδαγωγό με υπομονή και αγάπη για τα παιδιά.Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά.
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα από καθηγήτρια κλασικής φιλολογίας.

17-07-2017
Φιλόλογος απόφοιτη του τμήματος κλασικής φιλολογίας παραδίδει ιδαίτερα μαθήματα σε ,μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Τιμές προσιτές.
περισσότερα

Παραδίδονται μαθήματα Τούρκικης και Οθωμανικής γλώσσας.

15-07-2017
Παραδίδονται μαθήματα Τούρκικης και Οθωμανικής γλώσσας για όλα τα επίπεδα από υποψήφια διδάκτορα του τμήματος Τουρκικών Σπουδών (ΕΚΠΑ). Τιμές προσιτές.
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα όλων των επιπέδων από απόφοιτη φιλόλογο ΔΠΘ .

02-07-2017
Φιλόλογος απόφοιτη ΔΠΘ παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου. Αναλαμβάνεται επίσης η καθημερινή προετοιμασία παιδιών Δημοτικού. Παρέχεται πλούσιο και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό. Τιμές προσιτές.
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Τούρκικης γλώσσας.

30-06-2017
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Τούρκικης Γλώσσας σε πολύ προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ώρες διδασκαλίας και ημέρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
περισσότερα