Σήμερα είναι: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
greek english turkish
ΙΚΤΕΟ PIE GALLERY ΘΩΜΑΣ ΕΝΕΧΥΡΟ KIDS HOUSE

Παιδεία - Εκπαίδευση

Παραδίδονται ιδιαιτέρα μαθήματα αγγλικών.

11-02-2017
Καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτη βρετανικού πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία αγγλικών, παραδίδει μαθήματα όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενηλίκους. Ακολουθείται ειδική σειρά βιβλίων σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
περισσότερα

Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικών όλων των επιπέδων.

07-02-2017
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε προσιτή τιμή με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό με μεγάλη επιτυχία στα τμήματα PROFICIENCY! Οι ενδιαφερομενοι ας επικοινωνησουν στον αριθμό 6947306843.
περισσότερα

Παραδίδονται μαθήματα Τούρκικης και Οθωμανικής γλώσσας.

30-01-2017
Παραδίδονται μαθήματα Τούρκικης και Οθωμανικής γλώσσας για όλα τα επίπεδα από υποψήφια διδάκτορα του τμήματος Τουρκικών Σπουδών (ΕΚΠΑ). Τιμές προσιτές.
περισσότερα

Καθηγητής μουσικής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα.

09-01-2017
Καθηγητής μουσικής, πτυχιούχος ανωτέρων θεωρητικών σπουδών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής όλων των επιπέδων στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών για τις εξετάσεις του μουσικού σχολείου. Εξειδίκευση στα όργανα της
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Γυμνασίου και Δημοτικού.

26-12-2016
Πτυχιούχος δασκάλα παρέχει ιδιαίτερα μαθήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Δημοτικού σε όλα τα μαθήματα. Τιμές προσιτές.
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα.

06-12-2016
Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας( κλασικού τομέα) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων παραδίδει στην Αλεξανδρούπολη ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Α', Β', Γ' Γυμνασίου και Α' Λυκείου, καθώς και σε παιδιά του δημοτικού (σε
περισσότερα

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Τούρκικης γλώσσας.

10-11-2016
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Τούρκικης Γλώσσας σε πολύ προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ώρες διδασκαλίας και ημέρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
περισσότερα